100%NL Magazine Patricia Paay
Zie ook:
Delen

Patricia Paay blij dat dochter weer gelukkig is in de liefde “hier zit een trotse moeder”

Patricia Paay deelde vandaag een leuke foto met haar dochter Christina Curry die weer gelukkig is in de liefde. En als dochter Christina gelukkig is, dan is haar moeder dat ook.

Trotse mama

“Vandaag even een foto met mijn knappe dochter! Gewoon omdat het kan!”, schrijft Patricia bij de foto van haar en haar dochter. Patricia is het gelukkigst als haar kind ook gelukkig is. “Je wilt toch niets liever dan dat je kind een gelukkig leven heeft”, aldus de trotse mama.

Schoonzoon rijker

Christina is sinds kort weer gelukkig in de liefde. Het koppel is al vijf jaar goede vrienden van elkaar en zijn verliefd geworden. “Inmiddels een schoonzoon rijker en mijn kind weer gelukkig in de liefde. Meer is er eigenlijk niet belangrijk. Hier zit gewoon een trotse moeder thats all”, schrijft Patricia over haar dochter.

Biseksueel

Christina liet in 2013 weten op zowel mannen als vrouwen te vallen. “Ik word verliefd op een mens, maakt niet uit of het een man of vrouw is. Ik schaam me nergens voor, alleen maar dat dit als stunt wordt behandeld”, aldus Christina. Eerder had Christina een relatie met Raven van Dorst.

Zus en moeder Paay

Patricia en haar dochter zijn niet de enige beauties in de familie. Ook zus Yvonne en mama Paay zien er nog geweldig uit! De appel viel duidelijk niet ver van de boom.

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Patricia Paay

FOTO'S: Zo ziet de 39 jaar jongere man van Patricia Paay eruit
FOTO’S: Zo ziet de 39 jaar jongere man van Patricia Paay eruit
TRIEST NIEUWS: De moeder van Patricia Paay is overleden
TRIEST NIEUWS: De moeder van Patricia Paay is overleden
Lees alle artikelen over Patricia Paay