100%NL Magazine Patty Brard
Zie ook:
Delen

Patty Brard open over afvalrace en plastische chirurgie

Patty is in de afgelopen jaren heel veel kilo's kwijtgeraakt. Zij vertelt in een gesprek open over deze afvalrace en over plastische chirurgie.

Patty Brard

Patty kennen we allemaal wel als goedlachse en gezellige tv-persoonlijkheid. Maar jullie wisten waarschijnlijk niet dat Patty helemaal geen Patty heet. De echte naam van Patty is namelijk Petula Louise Brard. Die zag je waarschijnlijk niet aankomen! Ze vond de naam Petula vreselijk en heeft er later Patty van gemaakt.

Patty is al ruim 8 jaar getrouwd met haar grote liefde, Antoine. Uit een eerdere relatie kreeg de presentatrice een dochter, Priscilla Nasi. Moeder en dochter hebben jarenlang ruzie gehad, maar zij hebben enkele jaren geleden de hand geschud en gaan tegenwoordig als vriendinnen door het leven.

Afvalrace

Patty is de afgelopen jaren heel veel kilo’s kwijtgeraakt. Hiervoor kreeg zij hulp, want zij onderging een maagoperatie. Hierdoor kan de presentatrice niet meer zoveel eten als voorheen, maar daar heeft zij vrede mee. ‘Van de dokter moet ik me altijd afvragen: heb ik honger of ben ik gulzig? Als het gulzigheid is en je propt ‘t er toch in, weet je dat je diarree krijgt of ziek wordt, of allebei. Ik eet eerder te weinig dan te veel’, vertelt zij in gesprek met Libelle.

De presentatrice zit momenteel beter in haar vel dan ooit en zij is nog iedere ochtend verwonderd door haar spiegelbeeld. ‘Sta ik voor de spiegel en denk ik: O ja, zó zie ik er tegenwoordig uit. Ik heb bijna honderd kilo gewogen.’ Op het moment dat Patty 97 kilo woog, onderging zij de maagoperatie.

Biologische leeftijd

Patty is momenteel 68 jaar oud, maar toen zij 60 jaar oud was, deed zij een test om haar biologische leeftijd vast te stellen. ’74 was ik. Nu ben ik 68 en is mijn biologische leeftijd 53. Ik ben bijna dertig jaar jonger geworden. Dat is de beloning’, vertelt zij. Als haar wordt gevraagd of zij zich mooier voelt dan voorheen, antwoordt zij: ‘Natuurlijk. Net als veel vrouwen vond ik het niet leuk om zo dik te zijn. Ik zit nu zo veel beter in mijn vel.’

Er wordt veel gesproken over het feit dat Patty zich hier en daar een handje laat helpen door een plastische chirurg en hier geeft zij nu antwoord op. ‘Ik laat me maar een paar keer per jaar behandelen. De rest is een kwestie van goed smeren’, vertelt zij. 

Bron en Beeld: Libelle

Delen

Meer over Patty Brard

Patty Brard onthult: 'Misschien was ik er wel niet meer geweest'
Patty Brard onthult: ‘Misschien was ik er wel niet meer geweest’
Patty Brard legt dieetgeheim op tafel: 'Niet echt sensationeel'
Patty Brard legt dieetgeheim op tafel: ‘Niet echt sensationeel’
Lees alle artikelen over Patty Brard