100%NL Magazine Patty Brard
Zie ook:
Delen

Patty is 31 kilo afgevallen: deze maat jurk draagt ze nu!

Het is geen verrassing meer dat Patty Brard zoveel afgevallen is. De veranderingen die daarbij komen kijken zijn wel een openbaring. De verschillen met vroeger zijn zeker te zien, en ze draagt nu zelfs jurkjes met heel wat maatjes minder!

Patty is veel positiever na het verliezen van 31 kilo. Ze onderging dit jaar een maagverkleining en voelt zich nu helemaal herboren. Ze draagt nu zelfs jurkjes met maatje 36!

Rolgordijnen voor haar ogen

Toch moest ze even schrikken toen ze haarzelf terug zag op televisie.

“Ik zag op tv niet dat ik een Chinese mevrouw met spleetogen was, ik zag een slanke Indonesische vrouw met rolgordijnen voor haar ogen!” vertelt ze in haar column in Weekend. Snel ging ze naar de dokter voor botox, maar die raadde haar in plaats daarvan een ooglidcorrectie aan. Door het afvallen was ze ook het vet onder haar ogen kwijtgeraakt, waardoor er niks anders op zat dan een correctie. Op maandag 5 november ging ze onder het mes en dat terwijl haar agenda supervol zat. De zondag erna moest ze zelfs alweer ergens draaien, maar gelukkig waren haar zwellingen minimaal.

Patty is nu ook samen met Diederik Jekel te zien in de serie op NPO3 ‘Brard en Jekel: Vet Gelukkig?!’, waarin ze alles over diëten en overgewicht onderzoeken.

https://www.instagram.com/p/BqDbVr9nQA_/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BpRGHGwiuD0/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron: rtlboulevard | Beeld: Instagram

Delen