Film je talentvolle huisdier en maak kans op € 1.000 shoptegoed bij Pets Place!

Film je talentvolle huisdier en maak kans op € 1.000 shoptegoed bij Pets Place!

Heb jij ook een ontzettend talentvol huisdier die de leukste kunstjes kan? Dan kan hij/zij meedoen in de race voor de titel Podiumbeest van het jaar!

Pets Place organiseert een heuse talentenjacht voor alle talentvolle huisdieren van Nederland! Heb jij een parkiet die kan basketballen, een hond die kan rollen, of een kat die de vuilnisbak eigenhandig kan openen? Dan is jouw huisdier de perfecte kandidaat om mee te doen aan deze superleuke talentenjacht. Bovendien maak je ook nog eens kans op € 1.000 shoptegoed bij Pets Place!

Hoe kun je meedoen?

Om mee te doen plaats je op jouw eigen Instagram of Facebook een video van je talentvolle huisdier met #podiumbeest. Alle inzendingen van Instagram en de leukste inzendingen van Facebook worden op de website van Pets Place gedeeld! Blijf vooral de Facebook en Instagram van Pets Place checken om te zien of jouw huisdier één van de 25 plekken heeft bemachtigd voor de stemronde! De 10 grootste talenten op pootjes doen mee aan de finaleshow en maken kans op de titel Podiumbeest 2020 en natuurlijk de € 1.000 shoptegoed.

Zondag 4 oktober zal om 12.00 uur het grootste dierentalent worden gekozen door de jury van Pets Place. De finaleshow zal worden uitgezonden via Facebook, Instagram en YouTube. Wat staat alle baasjes dus te doen? Film je huisdier, deel het op social media met #podiumbeest en wie weet wordt jouw huisdier straks Podiumbeest 2020 en win je € 1.000 shoppingmoney! Bekijk op petsplace.nl/podiumbeest andere inzendingen van talentvolle huisdieren!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Pets Place.