100%NL Magazine Guido
Zie ook:
Delen

PLOTTWIST: Met déze dame heeft Guido uit Winter vol Liefde nu een relatie

Gisteravond was de laatste aflevering van het programma te zien en aan tafel bij Renze vertelt Guido dat zijn relatie met Marja is gestrand, máár dat hij wel een nieuwe relatie heeft.

Niet de ware

Gisteren heeft heel Nederland kunnen zien dat Guido uit Winter vol Liefde besloot om met Marja verder te gaan. Marja bleef daarna nog een week bij Guido in Zweden en samen hebben zij gedatet zonder cameraploeg om zich heen. Als Renze tijdens zijn talkshow vraagt of Guido en Marja nog een relatie met elkaar hebben, antwoord hij: ‘Ik kan er een heel verhaal omheen gaan breien, maar ik doe het gewoon op mijn eigen manier: nee.’ Guido kwam erachter dat Marja toch niet de ware voor hem is.

Extra vrouwelijk aandacht

Vervolgens wordt er gevraagd of Guido nog gedatet heeft met andere mensen uit de lijst. ‘Heb je iemand?’, wordt gevraagd. ‘O, god. Ja er bleek nog een kandidaat te komen later. Er was iemand die zich had aangemeld en die kreeg het zelf niet voor elkaar met werk. Zij heeft mij toen een bericht gestuurd na de opnames. Gewoon om te vertellen dat ze geïnteresseerd was en dat ze zich had aangemeld. En dat ze natuurlijk niet wist hoe het gelopen was en dat ze ervan uitging dat ik dat niet mocht vertellen, maar dat als ik geïnteresseerd was, dat ik iets kon laten horen en anders kon ik het gewoon zien als extra vrouwelijk aandacht’, vertelt hij.

Verkering

In eerste instantie reageerde Guido dat hij het ook op die manier zag. ‘Maar toen een aantal maanden later, toen alles gewoon rustig was geworden, heb ik toch een keer een berichtje gestuurd en dat ging eigenlijk heel hard. Dus dat is zo gelopen dat ze eigenlijk na drie dagen dat we met elkaar praatten al een ticket heeft geboekt. Toen is ze naar mij toegekomen. Twee keer is ze bij me geweest en ik ben redelijk veel bij haar geweest in deze afgelopen periode.’ Iemand aan tafel reageert: ‘Nou, je hebt gewoon verkering. Wat goed, man.’ ‘Mag ik wel zo zeggen. Ik wil graag een applausje voor mij’, eindigt Guido met een lach op zijn gezicht. Geweldig nieuws!

Bron en Beeld: Instagram RTL Talkshow, Renze, _mariasoderberg_

Delen