100%NL Magazine Miss Nederland
Delen

Nieuw programma: Op jacht naar de kroon!

Op zondag 9 juni vindt de eerste aflevering van 'Op jacht naar de kroon' plaats, op RTL4!

‘Op jacht naar de kroon’ volgt het hele traject van de Miss Nederland verkiezing. De meisjes gaan een dynamische periode in met fysieke uitdagingen, mentale challenges, fotoshoots en personal training. Maar ook les in etiquette en huidverbetering komen aan bod. Daarnaast gaan alle finalisten op reis naar het buitenland waar ze worden getoetst, ze masterclasses volgen en werken aan teambuilding.

Monica van Ee, mede-eigenaar Miss Nederland en tevens directeur van hoofdsponsor hannah: “Het zijn allemaal jongedames die andere meiden willen laten zien dat uiterlijk niet alles is en zelfvertrouwen en zelfkennis je pas echt knap maken. De finalisten kunnen niet verliezen, al kan er maar één de kroon winnen. Het wordt voor de jury nog een hele klus om Miss Nederland 2019 te kiezen. Doordat er dit jaar een tv-programma aan gekoppeld is, heeft de organisatie een relatief korte voorbereidingstijd. Maar we hebben al ontdekt dat deze tien kanjers er helemaal voor gaan als een team dat women empowerment heel hoog in het vaandel heeft staan.”

De casting heeft vorige maand plaatsgevonden en inmiddels zijn de tien finalisten bekend! Amal, Dalia, Daphne, Fabiënne, Jeanin, Leontine, Lisa, Natasja, Sharon en Terry zullen strijden om de titel van Miss Nederland. De nieuwe Miss Nederland zal aan het einde van het jaar deelnemen aan de internationale Miss Universe verkiezing! Hier kijken jaarlijks wereldwijd 1,5 miljard mensen naar.

De eerste aflevering vindt plaats op zondag 9 juni om 17:00 uur en is te zien op RTL4.

100%NL Magazine Miss Nederland

Beeld en Bron: Miss Nederland

Delen