100%NL Magazine Quinty
Zie ook:
Delen

Volgers Quinty Trustfull verbluft om foto: ‘Doe mij die benen!’

Quinty Trustfull verbluft haar volgers met een foto...

Quinty Trustfull

Ze is al jaren lang een van de gezichten van Koffietijd: Quinty Trustfull. Naast haar presentatie werk is Quinty daarnaast ook nog druk met haar werk als ambassadrice voor verschillende organisaties.

Gezin

Ook thuis is Quinty helemaal in haar element en heeft ze een heel fijn gezin, samen met haar man Orlando. De twee zijn de trotse ouders van dochter Moïse en zoon Kayne.

Eindeloos lange benen

Dat Quinty er waanzinnig uit ziet is iedereen wel bekend, maar daarnaast is ze ook nog eens hartstikke lief en altijd vrolijk. Het is daarom niet gek dat Quinty een hele grote schare fans heeft opgebouwd.

Op Instagram showt Quinty vaak de mooiste outfits, zo ook afgelopen week. Ze schreef bij een paar zonnige foto’s: ‘Hoe waanzinnig is deze sweater! One of a kind, unique & handmade. Is toch echt heel tof!’ Maar ondanks dat Quinty haar best doet om de sweater onder de aandacht te brengen laten de volgers van Quinty hun ogen ergens anders op vallen: haar benen! ‘Laat die sweater maar zitten…doe mij die benen maar!’, roept één van de volgers van Quinty.

En dan te bedenken dat Quinty 50 jaar is… ongelooflijk!

Bron en Beeld: Instagram Quinty Trustfull

Delen

Meer over Quinty Trustfull

Geweldig nieuws voor Quinty en Orlando Trustfull: 'Dat is uniek'
Geweldig nieuws voor Quinty en Orlando Trustfull: ‘Dat is uniek’
Quinty Trustfull en Loretta Schrijver beleven bijzondere middag samen
Quinty Trustfull en Loretta Schrijver beleven bijzondere middag samen
Lees alle artikelen over Quinty Trustfull