100%NL Magazine Quinty
Zie ook:
Delen

50 and fabulous: Quinty Trustfull showt haar sixpack!

Quinty Trustfull zit lekker in haar vel en dus showt ze op Instagram haar sixpack!

Quinty Trustfull

Ze is al jaren lang een van de gezichten van Koffietijd: Quinty Trustfull. Naast haar presentatie werk is Quinty daarnaast ook nog druk met haar werk als ambassadrice voor verschillende organisaties.

Gezin

Al jarenlang is Quinty getrouwd met haar grote liefde: voetballer Orlando Trustfull. Het gelukkige stel heeft twee kinderen: dochter Moïse en zoon Kayne. Quinty’s man Orlando Trustfull heeft een professionele voetbalcarrière achter de rug en ook zoon Kayne timmert aan de weg om professioneel sporter te worden. Daarom verbleef hij maar liefst bijna 5 jaar in Amerika om zijn droom waar te maken.

Met haar beide kinderen heeft Quinty een ontzettend goede band. Een tijdje geleden schreef Quinty nog over haar zoon: ‘Hou zo ongelofelijk veel van je, en we zijn super trots op je hoe je alles doet in het leven, al bijna 4 jaar op de Universiteit in Amerika, je bent een kanjer en een goed mens!’ schreef Quinty bij een paar lieve foto’s van haar zoon.

Sixpack

Dat een sixpack niet alleen voor jonge mensen is weggelegd bewijst Quinty maar weer. Afgelopen oktober blies Quinty 50 kaarsjes uit en afgelopen week deelde ze een foto van haar sixpack. Jennifer Lopez is er niks bij! Wat ziet Quinty er goed uit!

Quinty staat er om bekend dat ze een ontzettende sportliefhebber is. Zo heeft ze haar hart verloren aan yoga en is ze daarnaast ook veel in de sportschool te vinden als ze aan het kickboksen is.

Bron en Beeld: Instagram Quinty Trustfull

Delen

Meer over Quinty Trustfull

Geweldig nieuws voor Quinty en Orlando Trustfull: 'Dat is uniek'
Geweldig nieuws voor Quinty en Orlando Trustfull: ‘Dat is uniek’
Quinty Trustfull en Loretta Schrijver beleven bijzondere middag samen
Quinty Trustfull en Loretta Schrijver beleven bijzondere middag samen
Lees alle artikelen over Quinty Trustfull