Quinty Trustfull
Zie ook:
Delen

HOTTIE-ALERT: Dít is de knappe zoon van Quinty Trustfull!

Quinty kennen we natuurlijk allemaal van Koffietijd. Maar wisten jullie ook dat Quinty een ontzettende knappe zoon heeft?

Quinty Trustfull

Ze is al jaren lang een van de gezichten van Koffietijd: Quinty Trustfull. Naast haar werk als presentatrice is Quinty ook nog druk met haar werk als ambassadrice voor verschillende organisaties. Niet alleen Quinty is een bekende in haar familie. Haar man, Orlando Trustfull, heeft een professionele voetbalcarrière achter de rug en hij is trainer bij verschillende clubs geweest. Ook hun kinderen zijn harde werkers. Dochter Moïse heeft een eigen kledingwinkel én restaurant. Zoon Kayne heeft jarenlang in Amerika gestudeerd en hoopt professioneel sporter te worden.

Kayne Trustfull

Kayne Trustfull is inmiddels alweer een tijdje terug in het land, maar deze jongen heeft zo’n 5 jaar in Amerika gewoond en gestudeerd. Quinty en Orlando gingen zo nu en dan bij hem langs, maar zij zijn blij dat hij weer terug in ons kikkerlandje is. Moïse deelt dagelijks foto’s en video’s van zichzelf, haar werk en haar liefde, maar Kayne deelt niet veel over zijn eigen leven. Gelukkig plaatst Quinty regelmatig een foto van haar zoon, want het is een super knappe jongen en volgers gaan keer op keer door het dak, wanneer zij hem zien.

Zie hieronder wat foto’s van Quinty’s knappe zoon.

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Quinty Trustfull

Onvergetelijke momenten voor Quinty Trustfull 'Zo onbeschrijfelijk mooi'
Onvergetelijke momenten voor Quinty Trustfull ‘Zo onbeschrijfelijk mooi’
Quinty Trustfull verbluft volgers met waanzinnige yoga oefening!
Quinty Trustfull verbluft volgers met waanzinnige yoga oefening!
Lees alle artikelen over Quinty Trustfull