100%NL Magazine de Uithaal
Zie ook:
Delen

Raad de uithaal en win de Jackpot!

De Uithaal is terug bij radio 100% NL! Hoor jij welke BN'er er achter die ene uithaal schuilt? Dan maak je kans op de Jackpot!

De Uithaal

Het concept is simpel: vijf weken lang hoor je de meest iconische uithalen, ingezongen door verschillende BN’ers. Denk jij te weten welke BN’er er achter die ene uithaal schuil gaat? Doe dan me een maak kans op de jackpot!

Wat moet ik doen?

Vanaf vandaag gaat het spel De Uithaal weer van start bij radio 100% NL.

Denk jij te horen welke BN’er de uithaal zingt? Stuur dan meteen ‘De Uithaal’ via een bericht in de gratis 100% NL app. Word jij daarna teruggebeld? Dan heb je geluk! Jij mag dan zeggen wie er volgens jou de uithaal zingt.

Is. het antwoord juist? YES! Dan ben jij de winnaar van de jackpot! Heb je het fout, helaas… Dan gaat er €100,- extra in de pot! Elke nieuwe uithaal begint bij €1.000,-!

Hint hint hint

Wanneer de Uithaal €1.000,- meer waard is geworden krijgt de luisteraar een hint over de identiteit van de persoon achter De Uithaal. Verzamel de hints en kom erachter wie de Uithaal is. 

Alle fout genoemde antwoorden vind je terug in de stories op het Instagramkanaal van 100% NL.

De finale

Omcirkel vrijdag 22 april maar in je agenda, want dan wordt het finalespel gespeeld waarbij de jackpot er sowieso uitgaat!

Tijdens het finalespel wordt iedereen een handje geholpen met Hint of 100. De luisteraar heeft dan de keuze om direct te raden wie De uithaal is en verdient daarmee €100,- extra in de jackpot óf kan kiezen voor een extra hint.

Speel je ook mee? Luister dan naar Radio 100% NL!

Dit artikel is geschreven met radio 100% NL

Delen