100%NL Magazine Estavana en Rafael
Zie ook:
Delen

Komt Rafael van der Vaart terug naar Nederland?

Hij is een van de beroemdste Nederlandse voetballers van het moment en voor het nieuwe seizoen van het succesvolle programma Klasgenoten is Rafael van der Vaart voor heel even teruggekomen naar ons land. Tijdens de opnames gebeurde er iets heel interessants.

De partner van Estavana Polman werd in het programma herenigd met zijn klas van de middelbare school, zoals dat al sinds 1985 gebeurt in het televisieprogramma. De in Heemskerk opgegroeide voetballer was heel open over zijn gebrek aan toewijding op school, vooral omdat hij zich in zijn tienerjaren al volledig wilde richten op het voetbal.

Op dit moment woont Van der Vaart samen met Estavana in Denemarken, waar zij allebei nog altijd hun twee sporten professioneel beoefenen. Dit is misschien niet lang meer het geval, want in de uitzending van Klasgenoten kreeg hij een heel bijzonder aanbod. Trainer John van ’t Schip van PEC Zwolle wil Rafael namelijk graag hebben voor zijn team en als hij dat wil, kan hij volgens John volgend seizoen al beginnen. Of hij ook echt op dit aanbod in zal gaan, is nog niet helemaal duidelijk. Maar wie weet komt onze international binnenkort weer terug op Nederlandse bodem.

Deze aflevering van Klasgenoten is de eerste aflevering van het gloednieuwe seizoen, dat maar liefst tien jaar na het vorige verschijnt. Nu is het programma in handen van SBS6 en is Viktor Brand de presentator. De reünie van Rafael van der Vaart met zijn schoolmaatjes is in ieder geval een goed begin. Wij zijn benieuwd naar mogelijke toekomstige voetbaldeals via de televise.

Beeld: Instagram

Delen

Meer over Rafael van der Vaart

Rafael van der Vaart en Estavana Polman dolgelukkig: 'We zijn mega trots op jou.'
Rafael van der Vaart en Estavana Polman dolgelukkig: ‘We zijn mega trots op jou.’
Bijzonder nieuws voor de zoon van Sylvie Meis en Rafael van der Vaart
Bijzonder nieuws voor de zoon van Sylvie Meis en Rafael van der Vaart
Lees alle artikelen over Rafael van der Vaart