ANP 100%NL Magazine Rapper Donnie
Delen

WOW: Volgers rapper Donnie in shock om mooie ogen van zoon Odín!

De volgers van rapper Donnie zijn in shock om de mooie ogen van zijn oudste zoon.

Rapper Donnie

Op dit moment is rapper Donnie een van de populairste artiesten van Nederland. Hij scoort hit na hit en zijn schare fans blijft steeds maar groter worden. Bon Gepakt, Toppie, en Vanavond uit m’n bol zijn een paar grepen uit zijn hits.

Kinderen

Donnie is alweer een paar jaar heel gelukkig met zijn mooie vriendin Lois. Gelukkig voor ons post Donnie soms wel eens een foto van zijn mooie vriendin, maar tagt hij haar nooit.  Heel veel over Lois weten we dan ook niet, behalve dan dat zij de moeder is van zijn twee kinderen.

Benieuwd naar Lois? Zie hieronder een foto!

Ogen zoon Odín

Inmiddels is de oudste zoon van Donnie alweer drie jaar oud en een prachtige jongen geworden! Hij heeft net als zijn mama prachtige blauwe ogen, en dat zien de volgers van Donnie ook!

Toen Donnie gisteren twee te schattige foto’s samen met Odín plaatste kon hij rekenen op een hoop positieve reacties. ‘Woooow tijd gaat snel!’, ‘Wat een knaptoet’ en ‘Wat een schattige kindje’ valt er onder de foto’s te lezen.

Al eerder deelde Ronnie nog een paar foto’s van Odín, en natuurlijk mag zijn jongste zoon Sorén ook niet ontbreken op de feed. Allebei hele lieve kindjes! Donnie is een gelukkig man!

Bron en Beeld: Instagram Rapper Donnie, ANP Foto

Delen