100%NL Magazine Raven van Dorst

Raven van Dorst poseert met zwangere buik: ‘Het staat je goed!’

Een opvallend kiekje het afgelopen weekend: Raven van Dorst poseerde met een zwangere buik!

Raven van Dorst

Als er één persoon is die authenticiteit ademt, dan is het wel Raven van Dorst! Raven is niet alleen een artistiek talent, maar ook een inspiratie voor velen. Raven is openhartig over hun eigen zoektocht naar identiteit en is een voorbeeld voor iedereen die durft te zijn wie ze echt zijn.

Zwangere buik

Het afgelopen weekend plaatste Raven een wel hele opvallende foto op Instagram… Een foto waarbij ze haar zwangere buik vasthoudt. En nee, niet haar eigen zwangere buik, maar een neppe! Speciaal voor Halloween trok Raven alles uit de kast!

‘Happy Halloween’

De reacties onder de post zijn hilarisch en bovenal heel erg lief. Zo schrijven de volgers van Raven allemaal dat ze de zwangere buik juist heel goed bij Raven vinden staan. ‘Ik denk dat je een geweldige fantastische moeder zou zijn’, ‘Haha nou staat je wel goed hoor..’ en ‘Ik denk dat jij een hele lieve en zorgzame moeder zou zijn.’ Raven kan zelf gelukkig ook heel erg hard lachen om de reacties en schrijft: ‘Zo, gaat lekker hier zie ik…. Misschien kunnen we met z’n allen op pufcursus?’.

Benieuwd naar de foto van een ‘zwangere’ Raven? Die zie je hieronder!

Bron en Beeld: Instagram Raven van Dorst