100%NL Magazine Maxime Meiland
Zie ook:
Delen

Relatie tussen Maxime Meiland en Leroy ging niet vanzelf ‘moest hem wel een beetje pushen’

Maxime Meiland en Leroy Molkenboer zijn al een tijdje ontzettend verliefd op elkaar. De twee leerden elkaar in maart kennen op het Chateau waar Leroy werkte als cameraman voor de populaire serie. Hoewel de vonk gelijk oversloeg, was er niet meteen sprake van een relatie.

Maxime beantwoordt via haar Instagram een aantal prangende vragen van haar volgers. Zo vraagt ook een van haar volgers hoe het stel elkaar heeft ontmoet. “We hebben elkaar ontmoet op 2 maart, op het chateau”, begint Maxime haar verhaal. “Vervolgens gingen we daten. Ik moest hem wel een beetje pushen, hoor. Maar het is goed gekomen. Hij zit naast me op de bank!” “Jackpot”, vult Leroy aan.

Ook vraagt een van de volgers van Maxime of Leroy niet gek wordt van zijn vriendin. Leroy lijkt even te twijfelen wat hij daarop moet antwoorden dus zegt hij “Dat durf ik niet te zeggen” “Ja dus”, lacht Maxime.

Een paar weken geleden genoten de tortelduifjes nog van een heerlijke vakantie samen. Hiervan deelden ze ook een paar verliefde foto’s.

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Maxime Meiland

LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
FOTO: Een hele bijzondere dag voor het gezin van Maxime Meiland
FOTO: Een hele bijzondere dag voor het gezin van Maxime Meiland
Lees alle artikelen over Maxime Meiland