René Froger deelt droevig bericht: 'We missen je heel erg'
Zie ook:
Delen

René Froger deelt droevig bericht: ‘We missen je heel erg’

René moet zijn lieve moeder al heel lang missen. Hij staat vandaag stil bij haar verjaardag en dat doet hem nog altijd veel pijn.

René Froger

René Froger is bekend als Nederlands zanger en medeoprichter van De Toppers. Froger heeft in zijn carrière veel succesvolle hits gehad en behoort zelfs tot de bestverkochte artiesten van Nederland. In 1991 trouwde René met Natasja en samen kregen zij twee kinderen: Maxim en Didier. Uit een eerder huwelijk kreeg René zijn twee andere kinderen: Natascha en Danny. Inmiddels zijn René en Natasja al meerdere keren opa en oma geworden. Wij genieten dagelijks van de leuke en mooie foto’s die de hele familie deelt.

Groot gemis

René’s moeder Mien werd maar 67 jaar oud en zij overleed in 2009 aan de gevolgen van een hartstilstand. Na al die jaren heeft René het nog steeds ongelooflijk moeilijk met dit verlies.

Vandaag zou Mien jarig zijn en daarom deelt René een mooie, maar ook verdrietige post op Instagram. ‘Lieve Mam , je had vandaag 82 jaar geworden. We missen je heel erg maar elke dag weer een grote lach op m’n gezicht als ik aan je denk. En al die heerlijke trekjes in je klein en achter-klein kinderen. …… Wat een bijzondere en liefde volle vrouw ben je toch’, schrijft hij. Wat een prachtige foto van moeder en zoon. Wij wensen René heel veel sterkte vandaag.

https://www.instagram.com/p/C3mg5oIo5QO/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram René Froger

Delen

Meer over Rene Froger

Natasja Froger stralend in sexy bruidsjurk 'Nog elke dag gelukkig'
Natasja Froger stralend in sexy bruidsjurk ‘Nog elke dag gelukkig’
René Froger over groot gemis: 'Natuurlijk proberen we het een plek te geven'
René Froger over groot gemis: ‘Natuurlijk proberen we het een plek te geven’
Lees alle artikelen over Rene Froger