100%NL Magazine Danny Froger Ann Dominique
Zie ook:
Delen

VIDEO: Fallon blijkt muzikale genen van vader en opa te hebben

Terwijl Scottie rustig aan het slapen is, geeft Fallon aan de andere kant van het huis een pianoconcert aan haar oma Natasja. Zó schattig.

De Frogers

Er zijn meerdere muzikale families in Nederland, maar de familie Froger is één van de bekendste. Pater Familias, René Froger, is de bekendste van allemaal. Hij is inmiddels 62 jaar oud, maar treedt nog steeds regelmatig op. Deze muzikale genen heeft hij doorgegeven aan zijn zoons, want zij zitten allemaal in de muziekwereld. Danny en Maxim zingen allebei en Didier is druk bezig met een carrière als rapper.

Fallon op de piano

Voor René is het natuurlijk geweldig om te zien dat zijn zoons hem opvolgen en ook zo muzikaal zijn. Wie ook liefde voor muziek lijkt te hebben, is René’s kleindochter, Fallon. Deze kleine meid deelt de liefde voor paarden met haar moeder en oma, maar toch lijkt zij nu ook een muzikale weg in te slaan. Oma Natasja paste op haar kleindochters en terwijl Scottie aan het slapen was, speelde Fallon aan de andere kant van de woning op de piano. In eerste instantie hoor je alleen wat pianogeluiden, maar wanneer Natasja dichterbij komt, zie je kleine Fallon erachter zitten. Vol blijdschap en overgave drukt Fallon op de toetsen. ‘Ben je mooi aan het spelen, schat? Ik heb het in de gaten. Wauw’, horen wij Natasja zeggen. ‘Heerlijk zo’n privé concert’, schrijft een trotse oma onder de video. Wat is het toch een heerlijk kind. Bij de Frogers kan alles..

Bron en Beeld: Instagram Natasja Froger.

Delen

Meer over Danny Froger

OEPS: Fallon zingt onuitgebrachte single van Danny Froger
OEPS: Fallon zingt onuitgebrachte single van Danny Froger
VIDEO: Fallon blijkt een natuurtalent te zijn op de ski's!
VIDEO: Fallon blijkt een natuurtalent te zijn op de ski’s!
Lees alle artikelen over Danny Froger