100%NL Magazine Rob de Nijs
Zie ook:
Delen

Rob de Nijs met spoed naar het ziekenhuis..

Hopelijk valt het allemaal mee en gaat het snel beter...

Rob de Nijs

Rob de Nijs brak door op 19-jarige leeftijd toen hij met zijn band Rob de Nijs en de Lords een talentenjacht wist te winnen. Vanaf dat moment is de zangcarrière van Rob in een versnelling gekomen. De tijd vloog voorbij, Rob scoorde hits na hits en zo waren we ruim 60 jaar verder. Vorig jaar, op 79-jarige leeftijd besloot Rob voorgoed te stoppen met zingen.

Gezondheid

Dat alles heeft te maken met de gezondheid van de zanger. Rob lijdt namelijk aan de ziekte Parkinson. Een genadeloze ziekte waardoor het voor Rob steeds moeilijker is geworden om te zingen en op te treden.

Ziekenhuis

Het was een tijde stil rondom de gezondheid van Rob de Nijs, maar de zanger is gisteren met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Dit meldt De Telegraaf. ‘Rob kreeg voor de televisie ademhalingsproblemen die niet minder werden en zijn vrouw Henriette die eerst 112 belde heeft mond-op-mondbeademing toegepast tot politie, ziekenwagen en zelfs de brandweer arriveerden.’ Het management van Rob bevestigt aan ANP dat Rob is opgenomen in het ziekenhuis. Rob knapte later op de avond op en na middernacht kwam hij bij kennis, maar kort daarna ging het weer slechter met de zanger. De familie wordt gewaarschuwd en is gevraagd langs te komen.

Bron: De Telegraaf en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Rob de Nijs

Bijzondere wens voor Rob de Nijs komt uit 'Het was gewoon een wonder'
Bijzondere wens voor Rob de Nijs komt uit ‘Het was gewoon een wonder’
Onverwachts en schokkend nieuws voor Rob de Nijs
Onverwachts en schokkend nieuws voor Rob de Nijs
Lees alle artikelen over Rob de Nijs