ANP 100%NL Magazine Rob Kemps
Zie ook:
Delen

ZIEN: Rob Kemps smoorverliefd in Parijs

Rob Kemps is smoorverliefd gespot in Parijs met zijn nieuwe liefde!

Rob Kemps

Als Rob helemaal opgaat in zijn type ‘Snollebollekes’ is niets hem te gek en gaat het dak er altijd af! ‘Ik zie ze links, ik zie ze rechts, ik krijg er geen genoeg van, ik ben knots- knettergek. Van Vrouwkes!’.

Uit elkaar

Jarenlang vormde Rob een gelukkig stel met zijn vriendin Miriam, ze waren zo’n zes jaar samen. Samen kregen Rob en Miriam twee kinderen: zoontje Manu en dochter Lola. De kinderen hebben de allerbelangrijkste prioriteit voor Rob, zo laat hij weten op Instagram. Rob: ‘We houden nog steeds van elkaar en zullen dat blijven doen, maar wel op afstand en in goede harmonie voor de kinderen.’

Smoorverliefd in Parijs

Niet kort nadat Rob de breuk met Miriam bevestigde bracht Yvonne Coldeweijer het nieuws naar buiten dat Rob alweer zijn hart verloren heeft aan een andere vrouw: Stephanie Klaver. Haar achternaam verraadt het al een beetje, Stephanie is een zusje van actrice Kimberley Klaver.

Rob en Stephanie hebben zelf het nieuws nog niet officieel naar buiten gebracht, maar op de website van RTL Boulevard is te zien dat de twee het hartstikke leuk hebben in de stad van de liefde, Parijs. Rob is overduidelijk smoorverliefd op Stephanie! Benieuwd naar de romantische beelden? Die zie je hier!

Beeld: ANP Foto, Bron: RTL Boulevard

Delen