100%NL Magazine Rolf Sanchez
Zie ook:
Delen

ZIEN: Zó zag Rolf Sanchez er vroeger uit!

Op Instagram deelt Rolf Sanchez een hele schattige foto van vroeger!

Rolf Sanchez

Roelof Wienk, of beter bekend als Rolf Sanchez, domineert al een paar jaar de hitlijsten van Nederlands. Met zijn Dominicaanse roots geeft hij al zijn songs een zomers tintje en wij kunnen er geen genoeg van krijgen!

Hits zoals Ven Ven, Pa Olvidarte en natuurlijk niet te vergeten: Más más más, wij kennen ze allemaal!

Vriendin

Ook op privégebied gaat het Rolf voor de wind. Hij is al inmiddels drie jaar heel erg gelukkig met zijn mooie vriendin Sophia.

‘Ik heb Sophia leren kennen toen zij meedeed aan DanceSing op SBS6, twee jaar geleden. Mijn neefje deed daaraan mee, ik ging kijken en ik zag haar op een beeldscherm en dacht: ik wil haar beter leren kennen. Dat heb ik letterlijk tegen haar gezegd tijdens de afterparty na de finale. Op een gegeven moment waren we uit eten en wilden mensen met mij op de foto. Ze vroeg me waarom dat was. Ze had geen idee wie ik was. Dat was top.’

Vroeger

Op Instagram deelt Rolf een te schattige foto van vroeger. Hij schrijft hierbij: ‘Dit kleine jongetje met grote dromen en grote oren had vroeger 1 wens: Ooit op een podium staan en artiest worden.. vannacht komt mijn debuutalbum “Mi Viaje” uit’.

Over zijn nieuwe album laat Rolf weten: ‘Ik wil mijn luisteraars meenemen in een rollercoaster vol emotie. Dit is mijn allereerste album ooit. Ik heb zo hard gewerkt om op dit punt te komen en ben zo trots op wat we hebben gemaakt!’ Wil jij graag in zomerse sferen komen? Je shopt ‘Mi Viaje’ hier!

 

Bron en Beeld: Instagram Rolf Sanchez

Delen

Meer over Rolf Sanchez

CUTE: Rolf Sanchez deelt vakantiefoto's 'Quality time met mama'
CUTE: Rolf Sanchez deelt vakantiefoto’s ‘Quality time met mama’
Rolf Sanchez laat van zich horen na moeilijke periode: 'Er is zoveel gebeurd'
Rolf Sanchez laat van zich horen na moeilijke periode: ‘Er is zoveel gebeurd’
Lees alle artikelen over Rolf Sanchez