100%NL Magazine Ron Boszhard
Zie ook:
Delen

GELUK: Ron Boshzard deelt mierzoete foto van kleinzoon (1) en dochter (7)

Ron kan zijn geluk niet op met zijn lieve dochter en kleinzoontje aan zijn zijde. Met deze foto laat hij echt alle harten smelten.

Ron Boszhard

Zijn achternaam verklapt het al: Ron Boszhard is de broer van Carlo Boszhard. Net als zijn broer Carlo is Ron ook geen onbekende in de tv-wereld. Hij is tv presentator van verschillende tv programma’s.

Uit een eerder huwelijk kreeg Ron een dochter, Naomi en een zoon, Niels. Deze twee kinderen zijn al een stuk ouder. Ron is in 22 zelfs voor het eerst opa geworden van een kleinzoon. Zelf kreeg Ron ruim 7 jaar geleden ook nog een dochtertje, Roos. Deze lieve meid kreeg hij met zijn huidiger partner, Emilie Rozenga. Met haar is Ron alweer heel wat jaren hartstikke gelukkig en dat is mooi om te zien.

Grootste geluk

Ron deelt dagelijks veel grappige video’s op Instagram, maar zo nu en dan plaatst hij een te leuke foto of video van zijn dochter of kleinzoon. Dit keer een kiekje waarop wij de twee samen op de bank zien zitten. Ron zijn kleinzoon kijkt aandachtig mee op de mobiel die zijn tante vasthoudt. Gek om te zeggen dat deze 6 jaar oudere meid al tante is, maar het is toch echt zo. Wat een lieverds en wát een rijkdom.

Bron: Instagram Ron Boszhard en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Ron Boszhard

TE LEUK: Ron Boszhard deelt te leuke foto van oudste & 7-jarige dochter én zijn kleinzoon
TE LEUK: Ron Boszhard deelt te leuke foto van oudste & 7-jarige dochter én zijn kleinzoon
Ron Boszhard deelt prachtige foto met vriendin en 6-jarig dochtertje
Ron Boszhard deelt prachtige foto met vriendin en 6-jarig dochtertje
Lees alle artikelen over Ron Boszhard