100%NL Magazine Ron Boszhard
Zie ook:
Delen

TE LEUK: Ron Boszhard deelt te leuke foto van oudste & 7-jarige dochter én zijn kleinzoon

Ron is inmiddels opa van een te schattige kleinzoon, maar hij heeft ook nog een dochter van 7 jaar oud. Wat een heerlijke foto is dit zeg!

Ron Boszhard

Zijn achternaam verklapt het al: Ron Boszhard is de broer van Carlo Boszhard. Net als zijn broer Carlo is Ron ook geen onbekende in de tv-wereld. Hij is tv presentator van verschillende tv programma’s.

Uit een eerder huwelijk kreeg Ron een dochter, Naomi en een zoon, Niels. Deze twee kinderen zijn al een stuk ouder. Ron is inmiddels ook voor het eerst opa geworden van een kleinzoon. Zelf kreeg Ron 7 jaar geleden ook nog een dochtertje, Roos. Deze lieve meid kreeg hij met zijn huidiger partner, Emilie Rozenga. Met haar is Ron alweer heel wat jaren hartstikke gelukkig en dat is mooi om te zien.

Dochters

Ron deelt dagelijks leuke foto’s en grappige video’s op Instagram. Zo nu en dan komt er een foto van Ron zelf, of van zijn kinderen voorbij. Dit keer deelde hij een foto van zijn dochters en zijn kleinzoon. ‘Trots op mijn dochters’, schrijft Ron erbij. Wij snappen dat hij onwijs trots is op zijn kroost. Heerlijke foto dit. Het geluk spat er vanaf. Wat een rijkdom en wat een knappe dochters en prachtige kleinzoon heeft Ron!

Bron: Instagram Ron Boszhard en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Ron Boszhard

GELUK: Ron Boshzard deelt mierzoete foto van kleinzoon (1) en dochter (7)
GELUK: Ron Boshzard deelt mierzoete foto van kleinzoon (1) en dochter (7)
Ron Boszhard deelt prachtige foto met vriendin en 6-jarig dochtertje
Ron Boszhard deelt prachtige foto met vriendin en 6-jarig dochtertje
Lees alle artikelen over Ron Boszhard