100%NL Magazine Ron Boszhard
Zie ook:
Delen

MOOI: Ron Boszhard poseert met 7-jarige dochter op rode loper

Van dit soort foto's gaat ons hart sneller kloppen. Ron en Roos genieten van quality time samen en dat deelt Ron maar al te graag met zijn volgers.

Ron Boszhard

Zijn achternaam verklapt het al: Ron Boszhard is de broer van Carlo Boszhard. Net als zijn broer Carlo is Ron ook geen onbekende in de tv-wereld. Hij is tv presentator van verschillende tv programma’s.

Uit een eerder huwelijk kreeg Ron een dochter, Naomi en een zoon, Niels. Deze twee kinderen zijn al een stuk ouder. Ron is eind 2022 zelfs voor het eerst opa geworden van een kleinzoon. Zelf kreeg Ron ruim 7 jaar geleden ook nog een dochtertje, Roos. Deze lieve meid kreeg hij met zijn huidiger partner, Emilie Rozenga. Met haar is Ron alweer heel wat jaren hartstikke gelukkig en dat is heel mooi om te zien.

Rode loper

Ron deelt dagelijks veel hilarische of herkenbare video’s op Instagram en zo nu en dan deelt hij een leuk kiekje met zijn kinderen of kleinkinderen. Dit tot grote vreugde van zijn volgers!

Dit keer ging Ron samen met zijn dochter naar de première van Verschrikkelijke Ikke 4. Vader en dochter liepen samen over de rode loper en zo te zien hadden zij het heel erg naar hun zin. Ron is heel enthousiast, maar Roos kijkt ook hartstikke blij. Zo leuk om dit samen te kunnen doen.

Bron: Instagram Ron Boszhard en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Ron Boszhard

Geweldig babynieuws voor Ron Boszhard
Geweldig babynieuws voor Ron Boszhard
MOOI: Ouders van Carlo en Ron Boszhard vieren 61 jaar liefde
MOOI: Ouders van Carlo en Ron Boszhard vieren 61 jaar liefde
Lees alle artikelen over Ron Boszhard