100%NL Magazine Demi de Boer
Zie ook:
Delen

Ronald de Boer straalt op foto met kersverse kleindochter Rémi

Op 11 november 2021 werd Demi, de dochter van Ronald de Boer, voor het eerst moeder van een prachtige dochter! Ronald de Boer is maar wat gek op zijn kersverse kleindochter.

Ronald de Boer

Ronald de Boer is trotse vader van maar liefst 6 kinderen! Na vijf prachtige dochters werd Ronald in 2017 ook vader van een zoon!

Ronald’s partner, Zuse van Rozelaar, beviel in 2017 van een zoon: Boaz Samuel. Samen hadden zij al dochters Fenna en Linde. Uit een eerder huwelijk had Ronald nog drie dochters: Brooke, Maxime en Demi. Een drukke boel in huize de Boer!

Zijn tweelingbroer Frank heeft op zijn beurt ook drie kinderen, drie prachtige meiden. Samen hebben de broers Ronald en Frank dus maar liefst 9 kinderen! Benieuwd hoe hun gezinnen er vandaag de dag uit zien? Dat zie je hier!

Dochter Demi

Vorig jaar, op 1 november, werd het eerste dochtertje van Ronnie Flex en Demi de Boer geboren. Zij kreeg de mooie naam Rémi Ayoki. Vanaf het eerste moment waren Ronnie en Demi helemaal in de wolken met hun kleine spruit.

Het is het eerste kindje voor Demi. Ronnie Flex heeft uit een eerdere relatie nog een dochter. De schattige Nori.

Trotse opa Ronald

Ronald is stapelgek op al zijn kinderen én op zijn kleinkinderen. Voordat Rémi het levenslicht zag was Ronald ook al opa.

Ook aan dit kleine, schattige meisje heeft Ronald zijn hart verloren. Gisteren plaatste zijn dochter Demi twee te lieve foto’s van haar vader samen met haar dochtertje. Wij smelten even weg!

Bron en Beeld: Instagram Demi de Boer

Delen

Meer over Ronald de Boer

Frank en Ronald de Boer delen een prachtige foto uit de oude doos
Frank en Ronald de Boer delen een prachtige foto uit de oude doos
GEWAAGD: Ronald de Boer daagt Max Verstappen uit
GEWAAGD: Ronald de Boer daagt Max Verstappen uit
Lees alle artikelen over Ronald de Boer