100pmagazine_roxeannehazes
Zie ook:
Delen

ZIEN: Roxeanne Hazes deelt ontbloot bovenlichaam met volgers

Roxeanne heeft, in tegenstelling tot de rest van Nederland, de verkoeling dichter bij huis opgezocht, in plaats van in het buitenland.

Gewoon Nederland

Veel Nederlanders zijn afgelopen dagen naar de zon vertrokken. Gewoon om er even lekker tussenuit te zijn met het gezin en om de warmte op te zoeken. Hoewel het in Nederland niet altijd even warm is en er af en toe nog weleens een harde bui tussendoor kan komen, lijkt de zomer toch echt te zijn begonnen. Roxeanne Hazes zoekt het daarom dicht bij huis op en geniet met haar gezin op een bootje op de Vinkeveense Plassen.

Ontbloot

Roxeanne houdt van puur en eerlijkheid en deelt zo nu dan ook wat eerlijke foto’s van zichzelf op Instagram. Niet bewerkt of wat maatjes kleiner gemaakt, gewoon precies hoe zij zelf is. Zo deelde zij nu ook 3 zomerse foto’s. Op de eerste foto is Roxeanne met ontbloot bovenlichaam te zien in het water. De warmte werd Roxeanne waarschijnlijk even te veel en of zij nou wel of geen bikini mee heeft, maakt voor de zangeres verder niets uit. De foto’s die volgen, laten zien dat Roxeanne geniet tijdens haar bootritje met het gezin. ‘Beste dagen met de heerlijkste’, reageert haar verloofde Erik Zwennes onder de foto.

https://www.instagram.com/p/CgcPgO4Mxd0/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Roxeanne Hazes.

Delen

Meer over Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes deelt verrassend nieuws en fans gaan uit hun dak
Roxeanne Hazes deelt verrassend nieuws en fans gaan uit hun dak
Erik Zwennes deelt een prachtige ode aan Roxeanne: 'Niets meer aan doen, mama'
Erik Zwennes deelt een prachtige ode aan Roxeanne: ‘Niets meer aan doen, mama’
Lees alle artikelen over Roxeanne Hazes