100pmagazine_roxeannehazes
Zie ook:
Delen

Roxeanne Hazes openhartig over rumoerige jeugd en nare gevoelens

De jeugd van Roxeanne Hazes is niet als een ander geweest, maar wat er in die periode allemaal is gebeurd, weet eigenlijk niemand.

Beste Zangers

Het nieuwe seizoen Beste Zangers is weer begonnen en Roxeanne Hazes had de eer om als eerste naast Jan Smit te mogen zitten, om daar te luisteren naar alle muziek die voor haar werd gezongen. Naast muziekmaken, staat dit programma ook in het teken van mooie en ingrijpende verhalen en gesprekken tussen alle muziekanten. Verhalen die zij allemaal nog niet kennen van elkaar.

Jeugd

Dat Roxeanne Hazes niet dezelfde jeugd als een ander heeft gehad, weet natuurlijk iedereen, maar wat zij allemaal heeft meegemaakt, vertelt zij eigenlijk nooit. Zo had zij het gisteren over de periode na het overlijden van haar vader en de trauma’s uit haar jeugd. De zangeres vertelde bijvoorbeeld dat zij tijdens optredens van haar vader bij vreemde gezinnen werd ondergebracht. Zo heeft zij dus een keer naakt bij iemand op de bank moeten zitten, omdat de mensen in dat gezin naaktlopers waren. Een nare ervaring voor zo’n jong meisje.

Overlijden André

Voor Roxeanne was het overlijden van haar vader de grootste klap die zij heeft gekregen. Vooral omdat Rachel, toen Roxeanne haar moeder juist zo hard nodig had, destijds besloot een boek te schrijven over haar man. ‘Juist op het moment dat je haar zo nodig hebt om te rouwen. Ik heb elke avond een foto van mijn vader en moeder bij me gehad, elke avond huilend tegen gesproken: ‘Kom alsjeblieft terug”, laat Roxeanne weten. ‘Je beschadigt iemand daar voor de rest van z’n leven mee. Ik ben een volwassen vrouw, maar ik kan heel moeilijk alleen slapen. Dan krijg ik buikpijn en slaap ik niet. Ik heb me voorgenomen om me nooit meer zo te voelen’. Een emotionele tijd om niet graag naar terug te kijken.

Bron en Beeld: Beste Zangers en RTL Boulevard

Delen

Meer over Roxeanne Hazes

WAUW: Roxeanne Hazes en Erik Zwennes delen prachtige huwelijksfoto's
WAUW: Roxeanne Hazes en Erik Zwennes delen prachtige huwelijksfoto’s
Volgers zijn het massaal eens: Fender lijkt sprekend op opa André Hazes
Volgers zijn het massaal eens: Fender lijkt sprekend op opa André Hazes
Lees alle artikelen over Roxeanne Hazes