100pmagazine_roxeannehazes
Zie ook:
Delen

Roxeanne Hazes sleept Rachel voor de rechter om erfenis vader

André Hazes is al heel wat jaren geleden overleden, maar toch sleept Roxeanne haar moeder Rachel nu voor de rechter om de erfenis van haar vader.

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes is één van de kinderen van de volkszanger André Hazes. Uit de relatie van André en Rachel Hazes is Roxeanne de oudste dochter. Haar vader André overleed in 2004, op 53-jarige leeftijd.

Met haar moeder heeft Roxeanne een turbulente relatie. Na de dood van haar vader waren Rachel, Roxeanne en André heel hecht samen, en altijd met z’n drieën. Maar in de loop der tijd is daar verandering in gekomen. Een tijd lang heeft Roxeanne geen contact gehad met André, André niet met Rachel, en sinds een tijdje is de relatie tussen Rachel en Roxeanne bekoeld. Dat terwijl André wel weer herenigd is met zijn moeder.

Voor de rechter

André Hazes is momenteel al ruim achttien jaar overleden, maar toch sleept zijn dochter Roxeanne haar moeder Rachel nu nog voor de rechter. En dat allemaal om de erfenis van haar overleden vader, zo meldt RTL Boulevard. De precieze eisen van Roxeanne zijn nog niet bekend, maar de zaak dient op 9 februari. Tussen Roxeanne en Rachel speelt al maandenlang een conflict en deze lijkt maar niet opgelost te worden. ‘Achter de schermen, buiten de media en zonder procedures is geprobeerd om opheldering te krijgen over een aantal relevante zaken. De gang van zaken is al verdrietig genoeg en dat dit niet onderling opgelost kan worden, is schrijnend. Helaas blijft, gezien de gedane onderzoeken, er niets anders over dan dat de rechter de knoop doorhakt, hoezeer ook geprobeerd is om dit te voorkomen’, laat Roxeanne’s woordvoerder Bernard Tomlow weten.

Vanuit Rachel’s kant is er nog geen reactie op het kort geding gekomen. Bernard Tomlow laat wel weten dat hij al meerdere jaren vraagtekens heeft, als het om het nalatenschap en de erfenis van André Hazes gaat. ‘Zij was geen erfgenaam en beheert ook niet zijn nalatenschap. Uitsluitend de kinderen waren erfgenaam’, vertelde hij.

Erfenis

Dit is niet het enige vraagteken over André’s overlijden. Er werd eerder al beweerd dat André en Rachel al gescheiden waren toen hij overleed. Hier is overigens nooit bewijs voor geleverd. Aangezien André na die achttien jaar nog steeds de meest populaire volkszanger van Nederland is, er musicals en films over hem zijn gemaakt en jaarlijks concerten worden gegeven, is iedereen het er over eens dat Rachel het maximale uit zijn erfenis heeft kunnen halen en dat nog steeds doet. Hier krijgt Rachel als weduwe jaarlijks ‘een bedrag met zes nullen’ voor. Het gaat dus niet om een klein bedrag.

Wat er allemaal vertelt gaat worden en wat de eisen zijn, zal tijdens de rechtszaak op 9 februari duidelijk worden. Dit gaat overigens allemaal over André’s oudste kinderen, Roxeanne en André. Voor zijn kinderen Melvin en Nathalie heeft deze rechtszaak geen gevolgen, omdat zij zijn onterfd. Dat deze zaak en dit verhaal nog een staartje krijgt, staat vast.

Bron en Beeld: RTL Boulevard.

Delen

Meer over Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes deelt verrassend nieuws en fans gaan uit hun dak
Roxeanne Hazes deelt verrassend nieuws en fans gaan uit hun dak
Erik Zwennes deelt een prachtige ode aan Roxeanne: 'Niets meer aan doen, mama'
Erik Zwennes deelt een prachtige ode aan Roxeanne: ‘Niets meer aan doen, mama’
Lees alle artikelen over Roxeanne Hazes