100pmagazine_roxeannehazes
Zie ook:
Delen

Roxeanne Hazes laat zich uit over familie: ‘Tot hier en niet verder’

De verhalen over de familie Hazes vliegen je om de oren. Dit keer vertelt Roxeanne openhartig over hoe zij het moederschap zelf aanpakt in tegenstelling tot haar moeder.

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes is één van de kinderen van de overleden volkszanger André Hazes. Uit de relatie van André en Rachel Hazes is Roxeanne de oudste dochter. Het gezin heeft een hele turbulente relatie met elkaar. Een tijd lang heeft Roxeanne geen contact gehad met André, André niet met Rachel, en sinds een tijdje is de relatie tussen Rachel en Roxeanne bekoeld. Dat terwijl André wel weer herenigd is met zijn moeder.

Openhartig

Roxeanne vertelt niet heel veel over de relatie tussen haar moeder Rachel en broer André, maar in de media is veel te lezen. Roxeanne was te gast bij Kaj Gorgels om in zijn podcast ‘Effe Relativeren’ te praten. Hier vertelde zij kort over hoe het in elkaar zit en hoe Roxeanne het moederschap zelf aanpakt. ‘Het is geen geheim dat mijn familie nogal een gecompliceerd verhaal is in mijn geval. Ik weiger gewoon om mensen in mijn leven te houden of te halen die geen goede invloed hebben op mijn mentale gezondheid’, vertelt zij openhartig. De zangeres zou zelf misschien wel tegen alle kritiek en gecompliceerde dingen kunnen, maar zij wil haar zoontje Fender vooral beschermen tegen alle negativiteit. ‘Tot hier en niet verder en ik ga het anders doen. Ik ga wél luisteren.’.

Kaj vertelt Roxeanne dat hij best wat vragen wil stellen, maar dat niet doet omdat hij weet dat zij over haar familie wat terughoudend is en omdat er genoeg over gezegd en geschreven wordt. ‘Maar om het bij jou als persoon te houden. Wat zijn voor jou bepaalde kernwaardes die je je kind wil meegeven uit jezelf?’, vraagt Kaj. Roxeanne vertelt gelijk: ‘Eigenlijk twee zekere dingen. Dat zijn aandacht en liefde in de breedste vorm’. Wat mooi en bijzonder hoe Roxeanne momenteel in het leven staat.

Bron en Beeld: Podcast Effe Relativeren

Delen

Meer over Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes deelt verrassend nieuws en fans gaan uit hun dak
Roxeanne Hazes deelt verrassend nieuws en fans gaan uit hun dak
Erik Zwennes deelt een prachtige ode aan Roxeanne: 'Niets meer aan doen, mama'
Erik Zwennes deelt een prachtige ode aan Roxeanne: ‘Niets meer aan doen, mama’
Lees alle artikelen over Roxeanne Hazes