100pmagazine_roxeannehazes
Zie ook:
Delen

Roxeanne Hazes: ‘Ik ben het zwarte schaap van de familie’

Roxeanne Hazes laat in een interview met TROUW weten dat het voelt alsof zij het zwarte schaap van de familie is.

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes is de dochter van zanger André Hazes sr. en Rachel. Ook heeft Roxeanne nog een broertje uit dat huwelijk, André. Roxeanne heeft op zijn zachtst gezegd een heftige jeugd achter de rug. Haar vader overleed op jonge leeftijd en met haar moeder heeft ze niet altijd een goede band gehad.

Familie

Gelukkig voor Roxeanne heeft ze zelf wel een heel fijn gezin, waar ze ontzettend veel warmte en liefde van ontvangt. Ze is al jaren samen met Erik Zwennes en samen hebben ze een geweldige zoon: Fender. Ook is het stel al jaren verloofd, maar met de bruiloft willen zij nog even wachten tot het juiste moment.

De band tussen Roxeanne en Erik is zo hecht dat Roxeanne nooit zonder Erik op reis gaat. Toen ze gevraagd werd voor ‘De Beste Zangers’ wilde ze dat heel graag, maar onder één voorwaarde: Erik moest mee. Gelukkig voor Roxeanne werd er een uitzondering gemaakt en zong ze de sterren van de hemel tijdens het laatste seizoen.

Het zwarte schaap

In een exclusief interview met TROUW vertelt de zangeres openhartig over haar eigen gevoelens wat betreft familie. Zo laat ze weten: ‘Wat mijn familie betreft sta ik er verder alleen voor. Ik ben een beetje het zwarte schaap van de familie en dat voelt wel eens eenzaam, ondanks mijn gezin en de vele lieve mensen om me heen.’

En steun, dat krijgt Roxeanne vanuit alle kanten. Niet alleen van haar eigen gezin, maar ook van haar duizenden fans. En dat doet de zangeres natuurlijk goed. ‘Ik zoek de rottigheid niet zelf op en houd niet van ruziemaken en roddelen. Ik wil gewoon een leuk leven, en dat wordt gewaardeerd, merk ik.’

Bron en Beeld: Story, TROUW

Delen

Meer over Roxeanne Hazes

WOW: Partner Roxeanne Hazes gaat voor nieuwe look en is onherkenbaar
WOW: Partner Roxeanne Hazes gaat voor nieuwe look en is onherkenbaar
Roxeanne Hazes deelt verrassend nieuws en fans gaan uit hun dak
Roxeanne Hazes deelt verrassend nieuws en fans gaan uit hun dak
Lees alle artikelen over Roxeanne Hazes