100pmagazine_roxeannehazes
Zie ook:
Delen

Roxeanne Hazes over eerste zwangerschap: ‘Dat eindigde in een miskraam’

Samen met haar verloofde Erik vertelt Roxeanne in een podcast over deze verdrietige periode in haar leven, die haar toch ook iéts moois heeft gebracht.

Gelukkig stel

Roxeanne Hazes en Erik Zwennes maakten alweer ruim 5 jaar geleden bekend een stel te zijn. Inmiddels hebben zij een zoontje Fender, die hun liefdesgeluk alleen nog maar leuker en mooier maakt. Ook is het stel al jaren verloofd, maar met de bruiloft willen zij nog even wachten tot het juiste moment. In de podcast ‘Vad3r’, vertellen Roxeanne en Erik over hun relatie en de leuke dingen van het leven, maar ook over de minder leuke momenten. Haar miskraam bijvoorbeeld.

Miskraam

Roxeanne en Erik waren helemaal nog niet zo heel lang samen en kende elkaar nog niet zó goed, toen Roxeanne erachter kwam dat zij zwanger was. Het was overigens wel de bedoeling om zwanger te raken, want het stel wilde dolgraag een kind samen. ‘En dat eindigde in een miskraam’, laat zij weten in de podcast. Voor zowel Roxeanne als Erik was dit een onwijs heftige en verdrietige periode, maar toch heeft het hun ook wel weer iets moois gebracht. ‘Je wordt gewoon naar huis gestuurd met een strip pillen en dat moet je thuis ondergaan. En dat vond ik heel heftig’ vertelt zij. Wat er vervolgens gebeurde, maakte Roxeanne nog meer verliefd op Erik. ‘En vervolgens was ik niet in staat om het vruchtzakje te zoeken in de uitdrijving en hij nam volledig op zich. Hij zette al zijn mannelijkheid opzij om echt dienstbaar voor mij te zijn. Dat was wel het moment dat ik dacht: ‘jij bent het. Jij bent de papa van mijn kindjes en jij bent de liefde van mijn leven”. Dat is dan toch het enige lichtpuntje in die donkere periode.

 

Bron en Beeld: Podcast Vad3r

Delen

Meer over Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes deelt verrassend nieuws en fans gaan uit hun dak
Roxeanne Hazes deelt verrassend nieuws en fans gaan uit hun dak
Erik Zwennes deelt een prachtige ode aan Roxeanne: 'Niets meer aan doen, mama'
Erik Zwennes deelt een prachtige ode aan Roxeanne: ‘Niets meer aan doen, mama’
Lees alle artikelen over Roxeanne Hazes