100%NL Magazine Roy Donders
Zie ook:
Delen

ZIEN: Roy Donders en Michelle showen hun wasbordjes op het strand

Roy Donders en zijn vriendin Michelle hebben ontzettend hun best gedaan en showen vol trots hun wasbordjes op het strand!

Roy Donders en zijn vriendin Michelle

Als je het over geluk hebt, dan kun je eigenlijk niet om Roy Donders en zijn vriendin Michelle heen. Toen de twee elkaar leerden kennen was het liefde op het eerste gezicht en sindsdien is het tweetal onafscheidelijk. Op Instagram en social media zetten de twee regelmatig hun liefde voor elkaar in de schijnwerpers, en ze schreeuwen hun liefde voor elkaar van de daken. Wat mooi om te zien!

Dochter

Roy en Michelle kunnen tegenwoordig al helemaal hun geluk niet meer op na de komst van hun prachtige dochter Romi. Michelle heeft nog een dochter, uit een eerdere relatie, waar Roy inmiddels een geweldige band mee heeft opgebouwd.

Samen met hun twee kinderen vormen Roy en Michelle een heel fijn gezin. Vorige maand, tijdens de kerstdagen, straalde Romi nog op de foto’s. Wat is het toch een schatje met haar donkere haartjes en donkere oogjes. Echt om op te vreten!

Ben je benieuwd hoe Romi er nu uit ziet? Dat zie je hier!

Wasbordjes

Op dit moment zijn Roy en Michelle aan het genieten van een welverdiende vakantie op Zanzibar. Strakblauwe luchten, een heerlijk zonnetje, witte stranden en palmbomen: alles wat je nu zou willen.

Het is genieten geblazen op Zanzibar, en dat delen Roy en Michelle dan ook al te graag met hun volgers. Naast jaloersmakende kiekjes van het strand en ijskoude cocktails showen ze daarnaast ook hun keiharde wasbordjes! WOW: Roy en Michelle zien er dondersgoed uit! 😉 Benieuwd naar de wasbordjes? De foto zie je hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Roy Donders

Delen

Meer over Roy Donders

Stappen Roy Donders en Michelle binnenkort in het huwelijksbootje?
Stappen Roy Donders en Michelle binnenkort in het huwelijksbootje?
Roy Donders en Michelle in tranen: 'Het is een groot onderdeel van ons gezin'
Roy Donders en Michelle in tranen: ‘Het is een groot onderdeel van ons gezin’
Lees alle artikelen over Roy Donders