100pmagazine_roycedevries
Zie ook:
Delen

Royce de Vries en Amanda stappen in huwelijksbootje

Een prachtige dag vandaag voor Royce de Vries (32) en zijn Amanda (32). De twee zijn vandaag in huwelijksbootje gestapt!

Dit bevestigde Royce vandaag aan RTL Boulevard. Het koppel zou vandaag op het gemeentehuis zijn gespot, zoals Yvonne Coldeweijer vanochtend meldde. En dit gerucht bleek te kloppen. De twee hebben elkaar dus vandaag het ja-woord gegeven.

Er zou een klein gezelschap aanwezig zijn geweest die zilveren ballonnen met ‘Just Married’ vasthielden.

‘Royce had een mooi pak aan en Amanda een krijtstreeppak met een witte jas. Ze hield een prachtig bruidsboeket vast. Kleine Fender was natuurlijk ook van de partij’ aldus Yvonne.

Van harte gefeliciteerd en heel veel geluk!

Gezin Royce en Amanda

Royce de Vries is advocaat en partner van advocatenkantoor de Vries & Kasem, gevestigd in Amsterdam. Op 15 november 2015 werden Royce en Amanda voor het eerst ouders van een zoon, Fender. Fender is vernoemd naar Royces vader Peter. Fender heet namelijk Fender Peter de Vries.

Overlijden Peter R. de Vries

Op 15 juli 2021 overleed Peter R. de Vries. Hij werd een week eerder na de aflevering van RTL Boulevard neergeschoten. Sindsdien lag hij in het ziekenhuis. Peter is in het bijzijn van zijn familie overleden. Hij is 64 jaar geworden.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram Royce de Vries.

Delen