100pmagazine_roycedevries
Zie ook:
Delen

Royce de Vries en zoon genieten van waterpret tijdens babymoon

Na een periode van hard werken, genieten Royce, Amanda en hun zoontje van een welverdiende vakantie in de zon. Zo leuk om te zien.

Royce de Vries

Royce de Vries is de zoon van Peter R. de Vries. Net als zijn vader kan hij niet tegen onrecht en is hij dus werkzaam als advocaat. Royce is al jaren samen met zijn grote liefde, Amanda. Met haar stapte hij afgelopen zomer in het huwelijksbootje. Samen kregen zij al een zoontje, Fender. Hij is vernoemd naar zijn overleden opa, want hij heet eigenlijk Fender Peter de Vries. Vorig jaar november maakten het stel bekend opnieuw een kindje te verwachten. Ook dit zal een jongen worden.

Babymoon

Na een drukke periode en tijdens de koude, donkere dagen hier in Nederland, zijn Royce, Amanda en Fender vertrokken naar de zon. Dit zal de laatste vakantie zijn, voordat hun tweede zoontje geboren wordt en daarom is het gelijk hun babymoon. Waar het gezin is, is niet bekend, maar het is er in ieder geval super mooi weer. Op Instagram deelt Royce wat foto’s, waarop te zien is dat hij samen met zijn vrouw en zoon onwijs aan het genieten is. Deze foto, waarbij Royce en Fender samen aan het zwemmen zijn in zee, tovert bij ons een lach op het gezicht. ‘Super leuke en spontane foto!!!’ en ‘Dat is Goud waard Jongen!!’, reageren twee volgers. Wat mooi om hun zo te zien genieten. En op die zon en felblauwe zee zijn wij stiekem enorm jaloers..

Bron en Beeld: Instagram Royce de Vries.

Delen