100pmagazine_roycedevries
Zie ook:
Delen

Zoon Peter R. de Vries getrouwd!

Royce, de zoon van Peter R. de Vries, is afgelopen zaterdag getrouwd.

Peter R. de Vries

Op 15 juli 2021 overleed Peter R. de Vries. Hij werd een week eerder na de aflevering van RTL Boulevard neergeschoten. Na de schietpartij ging er een schok door Nederland heen en iedereen leefde massaal met Peter mee. Helaas wist Peter de strijd niet te winnen en overleed hij op 64-jarige leeftijd. Hij wordt nog iedere dag gemist.

Zoon Royce

Royce de Vries is advocaat en partner van advocatenkantoor de Vries & Kasem, gevestigd in Amsterdam. Op 15 november 2015 werden Royce en Amanda voor het eerst ouders van een zoon, Fender. Fender is vernoemd naar Royces vader Peter. Fender heet namelijk Fender Peter de Vries.

Royce heeft ook nog een zus, Kelly. Kelly heeft voor een leven gekozen buiten Nederland. Inmiddels woont zij al jaren in Ghana, waar zij druk bezig is met haar stichting Meet Kate. Met haar stichting probeert ze zoveel mogelijk kinderen in Afrika te helpen. Haar vader Peter was maar wat trots op Kelly.

Getrouwd

Een tijdje geleden stapten Royce en Amanda al in het huwelijksbootje, maar afgelopen zaterdag was het dan ‘echt’, zo laat Royce weten via zijn Instagrampagina.

‘Afgelopen zaterdag eindelijk “echt” getrouwd met @amandabalvert. Een onvergetelijke dag met een lach en een traan, maar wat vooral overheerst zijn de gevoelens van blijdschap en geluk.’

Bij de post plaatst Royce ook een aantal huwelijksfoto’s. Wauw, het stal zag er prachtig uit. Wij wensen Royce en Amanda heel veel geluk samen toe!

Bron en Beeld: Instagram Royce de Vries

Delen

Meer over Peter R. De Vries

HEFTIG: Peter R. de Vries schreef afscheidsbrief aan kinderen
HEFTIG: Peter R. de Vries schreef afscheidsbrief aan kinderen
Royce de Vries herdenkt zijn vader: 'We missen hem nog iedere dag'
Royce de Vries herdenkt zijn vader: ‘We missen hem nog iedere dag’
Lees alle artikelen over Peter R. De Vries