100pmagazine_roycedevries
Zie ook:
Delen

LEZEN: Royce de Vries maakt geslacht baby bekend

Royce en Amanda zijn in blijde verwachting van hun tweede kindje. Royce maakte nu bekend dat ook dit een jongen zal worden.

Royce de Vries

Royce de Vries is de zoon van Peter R. de Vries. Net als zijn vader kan hij niet tegen onrecht en is hij dus werkzaam als advocaat.

Royce heeft ook nog een zus, Kelly. Kelly heeft voor een leven gekozen buiten Nederland. Inmiddels woont zij al jaren in Ghana, waar zij druk bezig is met haar stichting Meet Kate. Met haar stichting probeert ze zoveel mogelijk kinderen in Afrika te helpen. Haar vader Peter was maar wat trots op Kelly.

Tweede kindje

Royce en Amanda stapten deze zomer in het huwelijksbootje. Het stel is al jaren gelukkig met elkaar. In 2015 kregen zij hun eerste kindje, een zoon Fender. Deze jongen is vernoemd naar zijn overleden vader Peter. Hij heet namelijk Fender Peter de Vries. Vorige maand maakte het stel bekend opnieuw een kindje te verwachten. Nu heeft Royce in een gesprek bekend gemaakt dat ook dit een jongen zal worden. ‘Een kleine man. Het tweede zoontje zal het dan voor mij worden’, vertelt hij vol trots in de video van verkeersboete.nl. In mei verwacht het stel dat de kleine jongen geboren zal worden. Mooi nieuws..

Bron en Beeld: verkeersboete.nl

Delen