100%NL Magazine Ruud de Wild
Zie ook:
Delen

Ruud de Wild na geweldige ervaring met zijn kinderen: ‘Dit was mijn droom’

Ruud de Wild zit nog helemaal op cloud nine na een geweldige ervaring met zijn twee jongste kinderen.

Ruud de Wild

Ruud de Wild, de man met die onmiskenbare stem, heeft al decennialang de radio veroverd. Of het nu de vroege middag is of de avondspits, Ruud weet precies hoe hij zijn luisteraars moet vermaken met zijn unieke humor en scherpe interviews.

De afgelopen jaren waren voor Ruud best pittig. In 2021 werd er bij Ruud darmkanker ontdekt. Na verschillende operaties werd hij gelukkig negen maanden later kankervrij verklaard. Maar dat was niet alles, na een relatie van een aantal jaar met Olcay Gulsen besloten de twee om er een punt achter te zetten.

Kinderen

Ruud de Wild is gezegend met drie prachtige kinderen en hij maakt graag tijd vrij om leuke dingen met Toy Travis, Johnny en Teddy te doen. Zijn oudste dochter Toy Travis kreeg Ruud samen met Tatum Dagelet. Zijn jongste twee kinderen kreeg Ruud een paar jaar later met zijn toenmalige vrouw Aafke. Helaas hield deze relatie ook geen stand.

‘Dit was mijn droom’

Ondanks alles heeft Ruud nog altijd een hele hechte band met zijn kinderen. De afgelopen week ging er een droom voor Ruud in vervulling, nadat hij samen met Johnny en Teddy een geweldige tijd beleefde in New York.

‘Dit was mijn droom. Naar New York als een New Yorker.’

Op Instagram deelt Ruud een aantal jaloersmakende kiekjes van de onvergetelijke trip. Zowel Ruud als zijn kinderen stralen van oor tot oor, wat mooi om te zien. Deze reis pakken ze hen niet meer af!

Bron en Beeld: Instagram Ruud de Wild

Delen

Meer over Ruud Gullit

Dochter van Ruud Gullit en Estelle Cruijff in ziekenhuis beland: 'Voelt letterlijk alsof je doodgaat'
Dochter van Ruud Gullit en Estelle Cruijff in ziekenhuis beland: ‘Voelt letterlijk alsof je doodgaat’
Lees alle artikelen over Ruud Gullit