100%NL Magazine Ruud de Wild
Zie ook:
Delen

Zó zien de drie kinderen van Ruud de Wild er nu uit!

Ruud de Wild is gezegend met drie prachtige kinderen! Hij ziet zijn kinderen dan ook regelmatig en deelt vaak leuke foto's met ze.

Toy Travis de Wild

Oudste dochter Toy kreeg Ruud uit een eerdere relatie met Tatum Dagelet. In 2004 ging het stel uit elkaar na een huwelijk van vier jaar. Toy is een prachtige jonge dame en heeft inmiddels de leeftijd van 20 jaar bereikt. Ze lijkt veel op haar moeder, maar heeft ook zeker wat van haar vader weg.

Teddy en Johnny de Wild

In 2007 hertrouwde Ruud met Aafke Burggraaf. Met Aafke kreeg hij zijn twee jongste kinderen: Johnny van 14 en Teddy van 11 jaar. In 2014 eindigde zijn tweede huwelijk ook in een scheiding. Inmiddels is Ruud alweer 4 jaar gelukkig met Olcay Gulsen.

Olcay Gulsen

Als het aan Ruud en Olcay ligt, is het gezin nu compleet. Het stel wil samen geen kinderen meer. Olcay zei hier in het begin van hun relatie over: ‘Als ik zie wat mijn vrienden met kinderen er allemaal voor hebben moeten opgeven… dat vind ik nogal wat. Je hoort vaak zeggen dat je er heel veel voor terugkrijgt, wat ik meteen geloof, maar je levert er ook een hoop vrijheden voor in. Je weet nooit of je in de toekomst spijt krijgt van zo’n beslissing, maar dat vind ik geen reden om het dan maar wel te doen.’

 

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Ruud de Wild

LEZEN: Dít is de echte reden waarom Ruud en Olcay uit elkaar zijn
LEZEN: Dít is de echte reden waarom Ruud en Olcay uit elkaar zijn
Kiest Ruud de Wild voor een carrièreswitch? 'Dit weekend heb ik geoefend.'
Kiest Ruud de Wild voor een carrièreswitch? ‘Dit weekend heb ik geoefend.’
Lees alle artikelen over Ruud de Wild