100%NL Magazine Chantal Janzen samengesteld gezin
Zie ook:
Delen

Ontmoet het prachtige samengestelde gezin van Chantal Janzen!

Chantal Janzen heeft niet één, niet twee maar vijf kinderen! Twee eigen kinderen en drie bonuskinderen. Haar man Marco kreeg met zijn vorige vrouw drie kinderen die inmiddels dik de 20 jaar hebben gepasseerd en de oudste zelfs al 30 jaar. Maak kennis met het leuke en samengestelde gezin van Chantal Janzen!

Gezin

Chantal Janzen en Marco Geeratz zijn al bijna 8 jaar getrouwd. Voordat Chantal haar partner leerde kennen, had hij uit een eerdere relatie al 3 kinderen. Samen met Chantal kreeg hij er flink wat jaren daarna nog 2. Het samengestelde gezin is onwijs blij met elkaar en zij lijken het allemaal super goed met elkaar te kunnen vinden. Zo viert het gezin vakanties, feestdagen of weekenden met elkaar. Zo gezellig!

Esmee Geeratz

Esmee Geeratz is de oudste dochter van Marco en zij is in september alweer 32 jaar geworen. Esmee is designer en creative director van het kledingmerk Fumée. Ook heeft ze al vijf jaar een relatie met Vincent van den Ende en zijn ze nog altijd heel verliefd. Een paar maanden terug zijn zij ouders geworden van hun eerste zoontje, Sol. Daarbij werd Chantal voor het eerst stief-oma dus.

Isaa Geeratz

Isaa is de middelste van de drie oudste Geeratz telgen. Zij is 28 jaar en ze woont in Amsterdam. Ze werkt als fashion creative bij, hoe kan het ook anders, &C Magazine het blad van Chantal Janzen.

Zion Geeratz

Zoon Zion is ook wel het evenbeeld van zijn vader. Hij is 23 jaar oud en een prachtige verschijning! Zion woont ook in Amsterdam en is stapelgek op zijn broers en zussen, maar vooral op zijn jongste broertje Bobby. Hij deelt dan ook heel veel foto’s met zijn 19 jaar jongere broer!

James Geeratz

Chantal zette in 2009 haar eerste zoontje op de wereld: James. Dit jaar werd James alweer 13 jaar en hij zit dus alweer 2 jaar op de middelbare school. James heeft zelf ook een eigen Instagram account en plaatst daarop veel foto’s van zichzelf en natuurlijk van zijn familie.

Bobby Geeratz

En dan de jongste telg van het hele gezelschap: de ondeugende Bobby Geeratz! Bobby kwam in 2018 ter wereld en mocht dit jaar 4 kaarsjes uitblazen. In tegenstelling tot zijn broers heeft Bobby geen bruin haar net zoals zijn vader, maar erfde hij de blonde lokken van zijn moeder.

Trots

Chantal is heel trots op haar samengestelde gezin en plaatst regelmatig foto’s van iedereen op haar Instagram. “Als kind uit een gezin met 1 broer was zo’n grote familie op mn 26e met 3 bonuskinderen best even wennen. In de afgelopen jaren weet je één ding zeker: een samengesteld gezin moet groeien, daar moet je hard voor werken, met zn allen. En dat hebben we gedaan. Samen met mn 1e grote liefde. En nu zijn we zelfs ‘vergroeid’. Hoe pittig t soms ook was. Nu mis ik die andere snuiters zelfs als we ergens ‘maar met zn 4en’ zijn”, schreef ze zo’n twee jaar geleden.

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Chantal Janzen

LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
Chantal Janzen deelt hilarische video van jongste zoon!
Chantal Janzen deelt hilarische video van jongste zoon!
Lees alle artikelen over Chantal Janzen