100%NL Magazine Sanne Vogel
Zie ook:
Delen

Sanne Vogel opnieuw geopereerd: ‘Ik voel me goed en ik ben dankbaar’

Sanne deelde vanmorgen een foto vanuit het ziekenhuis. Wij wensen haar ongelooflijk veel sterkte en een spoedig herstel.

Sanne Vogel

Sanne Vogel is bekend al Nederlands theaterregisseur, schrijfster en toneel-, film- en televisieactrice. Zij is in verschillende programma’s te zien geweest en zij had een grote rol in films als Verliefd op Ibiza en Hartenstraat. Sanne is al jaren samen met haar grote liefde, Melchior Schimmel. Samen kregen zij een tweeling: Bella en Loewy.

Operatie

Sanne deelde vanmorgen wat minder vrolijk nieuws op haar Instagram. De actrice is namelijk opnieuw geopereerd en de foto is dan ook in het ziekenhuis genomen. ‘Het was weer een enerverende week. Ik mocht dit prachtige kostuum weer eens aan en vroeg aan Melchior een laatste foto te maken van mij met blote billen gezicht, in het bezit van mijn eierstokken. Ik deed een peace teken om er nog wat van te maken. Nu operatie 2 achter de rug is kan ik niet meer ziek worden door mijn eierstokken. Ik voel me goed en ik ben dankbaar dat ik dankzij die geweldige artsen, de wetenschap en ons zorgstelsel dit afgrijselijke gen voor heb kunnen zijn. Ik had dat mijn oma, haar zussen, mijn tante en verre achternichten ook zo gegund’, schrijft zij op Instagram. Bij de hashtag staat brca1 geschreven en dat is een gen waarbij je een ernstig verhoogd risico op borstkanker, eierstokkanker en prostaatkanker hebt. 

Borsten verwijderen

Nu zijn het Sanne’s eierstokken die zijn verwijderd, maar eerder dit jaar liet zij haar borsten al preventief verwijderen. ‘Borsten kunnen me niet meer ziek maken’, is wat zij toen zij. Voorkomen is beter dan genezen en daarom heeft Sanne deze operaties moeten ondergaan. Heftige berichten, maar een goede keuze van Sanne. Wij wensen haar veel sterkte en een spoedig herstel.

https://www.instagram.com/p/CtiucRLNSwW/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Sanne Vogel.

Delen

Meer over Sanne Vogel

Tweeling Sanne Vogel schattiger dan ooit in Buurman en Buurman outfit
Tweeling Sanne Vogel schattiger dan ooit in Buurman en Buurman outfit
Zó gaat het nu met de schattige tweeling van Sanne Vogel
Zó gaat het nu met de schattige tweeling van Sanne Vogel
Lees alle artikelen over Sanne Vogel