100%NL Magazine Sanne Vogel
Zie ook:
Delen

Tweeling Sanne Vogel schattiger dan ooit in Buurman en Buurman outfit

De tweeling van Sanne Vogel is normaal gesproken al om op te eten, maar in deze outfits zijn ze schattiger dan ooit!

Tweeling

In juli 2019 maakte Sanne Vogel en haar vriend Melchior het geweldige nieuws bekend dat ze in verwachting waren. En niet van één, maar van twee kindjes! op 28 december 2019 was het zover. Zoontje Loewy en dochtertje Bella kwamen ter wereld. Beiden kinderen groeien als kool, lijken onwijs veel op hun ouders en hebben een kop vol krullen. De tweeling is bijna 3 jaar oud en heeft dagelijks de grootste lol met elkaar. Super mooi om die sterke band tussen de twee te zien.

Buurman en Buurman

De poppen-animatieserie waarin 2 klussers als buurman en buurman door het leven gaan en waarin je het woord ‘A Je To’ regelmatig voorbij hoort komen. Bijna iedereen kent dit programma van vroeger. Sommige kinderen kijken het tegenwoordig nog steeds en veel hebben wat knuffels van de twee buren op hun kamer. Sanne Vogel had een beter idee. Zij gaf haar tweeling namelijk gewoon de outfits van Buurman en Buurman aan en dat zorgt voor de allerliefste foto’s. ‘Waneer je van Foske Douze de creaties mag hebben die ze maakte voor haar eigen tweeling. Ajetoo!!! PS. Aardbeien sokken van opa en oma Schimmel’, schrijft Sanne onder de foto. Loewy en Bella vinden het zelf ook geweldig, want zij hebben een grote schaterlach op hun gezicht. De derde foto is er een om echt bij weg te smelten.

Smelten

Niet alleen Sanne en de kinderen genieten van deze outfit, ook haar volgers smelten weg bij het zien van deze foto’s. ‘Nee nee nee dit laat mn hart smelten’, ‘Ze zijn te schattig, dit moest verboden worden!’ en ‘Wat heerlijk wat een schatties’, zijn wat reacties van enthousiaste volgers. Van deze lieve snoetjes wordt toch iedereen vrolijk? Om het nog maar niet over die gekleurde sokjes te hebben..

https://www.instagram.com/p/CjqENmUD2fp/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Sanne Vogel.

Delen

Meer over Sanne Vogel

Sanne Vogel opnieuw geopereerd: 'Ik voel me goed en ik ben dankbaar'
Sanne Vogel opnieuw geopereerd: ‘Ik voel me goed en ik ben dankbaar’
Zó gaat het nu met de schattige tweeling van Sanne Vogel
Zó gaat het nu met de schattige tweeling van Sanne Vogel
Lees alle artikelen over Sanne Vogel