100%NL Magazine Saul en Amy Rose
Delen

Saul en Amy Rose delen smoorverliefde kiekjes van hun eerste vakantie samen

Ze zijn inmiddels alweer 9 maanden samen en nog altijd smoorverliefd: Saul en Amy Rose. Op Instagram delen ze smoorverliefde kiekjes van hun eerste vakantie samen.

Saul en Amy Rose

Het programma waar iedereen al avonden voor thuisblijft en de fantastische wintervariant op B&B vol Liefde: Winter vol Liefde. Vijf Nederlanders die gevestigd zijn in winterse oorden in het buitenland gaan opzoek naar de liefde. Het eerste seizoen van dit programma zit er alweer bijna op, maar het smaakt zeker naar meer, want heel Nederland is weer in de ban van de deelnemers, hun verhalen en hun acties.

Één van de stelletjes van het afgelopen seizoen zijn Saul en Amy Rose. Vanaf het moment dat Amy Rose Saul leerde kennen was het vlam in de pan. Amy kwam als eerste logé bij Saul en bleef uiteindelijk tot het einde. Het liefdesverhaal van Saul en Amy Rose was een feestje om naar te kijken. De twee zijn nog altijd heel erg gelukkig samen!

Geruchten

Sinds hun deelname aan het immens populaire programma is het nog geen moment stil geweest rondom Saul en Amy Rose. Volgens harde geruchten ziet het er zelfs naar uit dat ze niet lang meer met z’n tweetjes zijn, want Amy Rose schijnt in verwachting te zijn. Of dat echt zo is, dat weten we niet zeker. De twee hebben hier zelf nog niets over los gelaten. Als het zo is zou het natuurlijk geweldig nieuws zijn!

Eerste vakantie samen

Vandaag delen Saul en Amy Rose smoorverliefde kiekjes van hun eerste vakantie samen. Bij het bericht schrijft een smoorverliefde Saul:

Onze eerste vakantie samen! 19 april ‘23. Een kleine samenvatting van ons eerste avontuur. Zoveel leuks meegemaakt met deze schat de afgelopen 9 maanden…

De reacties onder de post zijn lovend en alle fans van Saul en Amy Rose genieten met volle teugen!

Bron en Beeld: Instagram

Delen