Senior fitgirl Joan (74) steelt de show op Instagram als influencer!
Delen

Senior fitgirl Joan (74) steelt de show op Instagram als influencer!

Als je het woord influencer hoort, denk je vaak gelijk aan een jonge meid met een sixpack. Maar niets is minder waar! De Canadese Joan Macdonald heeft maar liefst 878.000 volgers op Instagram die dagelijks haar updates volgen.

Onder de naam @trainwithjoan plaatst de Canadese fitnessbekendheid trainingsvideo’s maar ook foto’s van haar afgetrainde lichaam. Verder geeft ze haar volgers vaak een update over haar eetgewoonten en haar transformatie tot fitnessgoeroe.

Drie jaar geleden ging de knop om bij Joan. Ze had last van hoge bloeddruk en artritis waardoor ze met moeite de trap op kwam. Ze begon aan een streng eet- en fitnessschema en eet sindsdien vijf gezonde maaltijden per dag en sport vijf keer per week.

De dochter van Joan, Michelle, is een fitnessinstructeur en is een grote hulp voor haar moeder. Michelle smeekte haar moeder destijds om haar gezondheid te verbeteren. Tegenwoordig geef Joan zelf online fitness trainingen via haar social media account. Haar motto: „Het maakt niet uit als veranderingen traag gaan. Ik doe het op mijn eigen tempo en de veranderingen zullen de rest van mijn leven duren.”

https://www.instagram.com/p/B-4f5vjDfjZ

https://www.instagram.com/p/B8UguGnn-Bz

Bron: Instagram | Beeld: Instagram

Delen