100%NL Magazine Shanice van de Sanden
Zie ook:
Delen

Shanice van de Sanden deelt bevallingsfoto’s: ‘Jouw kalmte bracht mij rust’

Een paar maanden geleden werd Shanice voor het eerst moeder van een dochter. Nu deelt zij een héél bijzonder bericht op Instagram.

Shanice van de Sanden

Ze is snel als de wind en vastberaden als geen ander – Shanice van de Sanden, de flitsende ster van de Oranje Leeuwinnen! Haar bliksemsnelle acties en onvoorspelbare moves maken haar een geduchte tegenstander en een absolute aanwinst voor het Nederlands vrouwenelftal. Ook speelt Shanice voor de club Liverpool.

Shanice is al jaren gelukkig met haar grote liefde, Tatjana. De twee maakten eerder dit jaar bekend voor het eerst moeder te worden. ‘We kunnen niet wachten om je te ontmoeten mijn kleine bébé, we houden nu al zoveel van je’, schreef Shanice onder een prachtige foto met haar vriendin. Een paar maanden geleden beviel Tatjana van een dochter, Haló Blu.

Bevallingsfoto’s

Het is alweer heel wat weken geleden dat Tatjana beviel van een dochter en sindsdien zitten zij en Shanice op een wolk. Vandaag plaatst Shanice een reeks bijzondere bevallingsfoto’s met daarbij een pakkende tekst: ‘Een van de mooiste dagen uit mijn leven, waar ik de liefde van mijn leven één zag worden met haar lichaam, waar ik rust zag zonder angst, waar ik kracht zag zonder zwakte, waar ik zoveel liefde voelde dat bleef groeien. Het is een dag waar je samen naartoe leeft maar niet wetende wat, waar en wanneer precies?! Ik kan geen andere woorden vinden dan liefde, respect en bewordering die ik heb voor jou. Terwijl je van ons meisje aan het bevallen was, nam je tegelijkertijd al mijn angsten weg… (iets wat ik bij jou hoorde te doen, “dacht ik”). Jou kalmte bracht mij rust, waardoor we één team vormde samen’, schrijft Shanice.

‘Ik kan nog steeds niet geloven hoe je op eigen kracht, mijn mooiste geschenk ter wereld bracht. Ik ben dankbaar dat ik door jou andere vrouwen kan vertellen hoe mooi een bevalling kan zijn als je angst kan omzetten in overgave en vertrouwen. Want we kennen allemaal de angst voor het onbekende, en dat het ons vaak leid naar onze zwaktes. Daarom ben ik dankbaar en trots dat jij mij hebt laten zien dat het je kan brengen naar rust en kracht. Ik hou van je.’ Wat een ongelooflijk bijzonder bericht is dit en wat een mooie woorden van Shanice. Dit is echte liefde.

Bron en Beeld: Instagram Shanice van de Sanden

Delen

Meer over Shanice van de Sanden

Shanice van de Sanden deelt speciaal moeder-dochter momentje
Shanice van de Sanden deelt speciaal moeder-dochter momentje
CUTE: Shanice van de Sanden straalt als kersverse moeder tijdens uitje met dochter
CUTE: Shanice van de Sanden straalt als kersverse moeder tijdens uitje met dochter
Lees alle artikelen over Shanice van de Sanden