100%NL Magazine Shanice van de Sanden
Zie ook:
Delen

Shanice van de Sanden deelt trots en bijzonder moedermomentje

Shanice is onlangs voor het eerst moeder geworden en alle eerste momentjes en bezoekjes zijn daarom extra bijzonder.

Shanice van de Sanden

Ze is snel als de wind en vastberaden als geen ander – Shanice van de Sanden, de flitsende ster van de Oranje Leeuwinnen! Haar bliksemsnelle acties en onvoorspelbare moves maken haar een geduchte tegenstander en een absolute aanwinst voor het Nederlands vrouwenelftal. Ook speelt Shanice voor de club Liverpool.

Shanice is al jaren gelukkig met haar grote liefde, Tatjana. De twee maakten eerder dit jaar bekend voor het eerst moeder te worden. ‘We kunnen niet wachten om je te ontmoeten mijn kleine bébé, we houden nu al zoveel van je’, schreef Shanice onder een prachtige foto met haar vriendin. Een paar weken geleden beviel Tatjana van een dochter, Haló Blu.

Trots moment

Shanice is ongelooflijk trots op haar vriendin en dochter. Op het voetbalveld werd Shanice laatst geïnterviewd en daar vertelde zij over haar dochter. Shanice straalde van oor tot oor.

Nu plaatst zij een foto met de Maxi-Cosi in haar armen. ‘Het eerste paspoort van mijn kleine meisje ophalen. Ik ben een hele trotse moeder’, schrijft zij erbij. Shanice kijkt met een brede glimlach naar het paspoort van Haló Blu. Dit is inderdaad weer zo’n momentje waar je heel trots op mag zijn, Shanice. Zo bijzonder…

100%NL Magazine Shanice van de Sanden

Bron en Beeld: Instagram Shanice van de Sanden

Delen

Meer over Shanice van de Sanden

Shanice van de Sanden deelt speciaal moeder-dochter momentje
Shanice van de Sanden deelt speciaal moeder-dochter momentje
CUTE: Shanice van de Sanden straalt als kersverse moeder tijdens uitje met dochter
CUTE: Shanice van de Sanden straalt als kersverse moeder tijdens uitje met dochter
Lees alle artikelen over Shanice van de Sanden