100%NL Magazine Nienke Plas

SHOP de look van: Nienke Plas!

Shop de look van Nienke Plas! Nienke Plas is YouTuber, presentatrice en zangeres die in eerste instantie bekend werd met haar Shitty Diary. Hierin vertelt ze met humor over de leuke, maar ook de mindere momenten van haar leven. Vanaf september staat ze met 77 voorstellingen in de Nederlandse theaters. En in ons nieuwe nummer straalt ze in comfortabele, maar prachtige mode!

Hoe ziet Resley jou het liefst?

‘Vrouwelijk. Hij vindt het niet erg als ik baggy draag. Vrouwelijkheid zit niet in strakke kleding. Hij houdt niet van tuttig of te alternatief, wel van edgy en stoer. Ook sportief, wat ik vandaag draag, vindt hij leuk. Maar net als ik is hij niet zo bezig met mode. Gewoon een goede broek, T-shirtje erop en sneakers of een laarsje.

Vind je het wel leuk om met kleding bezig te zijn?

‘Heel leuk. Maar als ik in mn kast kijk en zie hoe weinig ik draag van alles wat ik heb, dan ben ik er niet zoveel mee bezig. Ik ben een beetje een luie fashionmeid. Ik shop ook het liefst online.’

Je bent onlangs ten huwelijk gevraagd, staat de datum al?

‘Ja, dat moment was ook nog effe geweldig! We zijn nu druk aan het kijken naar locaties. We willen volgend jaar zomer in Nederland trouwen. Het buitenland is mooi en romantisch en je hebt goed weer, maar je legt de mensen die je uitnodigt wel beperkingen op. Ik wil een vrouwelijke jurk, maar niet helemaal ingesnoerd met 15 hoepels en een sluier waar ik 12 bruidskinderen voor moet ronselen. Het moet ook een soort van comfortabel zijn.’

SHOP DE LOOK!

Nienke Plas staat op dit moment in onze mode! Om er sportief uit te zien, hoef je niet per se te sporten. Het mag wel! Maar het hoeft niet. Nienke Plas straalt in kleurrijke en comfortabele kleding! Deze week lichten we een super trendy maar casual look uit.

De sweater die Nienke draagt is van Bershka (€9,99) superleuk om te combineren op een rok voor een edgy look of als je een chille dag hebt, op een spijkerbroek. De kleurrijke rok is van Adidas (€54,99) en de stoere laarzen van River Island (€127). De leren armband van Buddha to Buddha (€89) maakt het plaatje helemaal af, die te gek staat bij iedere outfit!

100%NL Magazine Nienke Plasriver island l