100%NL Magazine Simon Keizer
Zie ook:
Delen

Simon Keizer deelt kwetsbaar verhaal over het vaderschap

Naast zanger is Simon Keizer de trotse vader van dochter Kiki. Hij deelt geregeld schattige foto's van zijn prachtige gezin. Over zijn ervaringen met het vaderschap deelt de zanger nu een wel wel heel persoonlijk verhaal op zijn Instagram, waarin hij zich bijzonder kwetsbaar opstelt.

Op zijn pagina is Simon te zien op een prachtige foto, waarin hij zijn toen pasgeboren dochter Kiki in zijn armen heeft. Onder de hartverwarmende foto schrijft Simon een heel persoonlijk en dapper bericht: “Kiki Keizer zag het levenslicht. Ons kleine meisje. Een zwangerschap lang was me verteld dat mijn leven voor altijd zou veranderen. Dat ik als persoon zou transformeren. En toen het zover was gebeurde er niéts. Geen explosieve vadergevoelens, geen overstroming van geluk, maar wel veel verbazing.”

https://www.instagram.com/p/CW1SuAbqhqL/?utm_source=ig_web_copy_link

Bang

Simon vervolgt zijn verhaal met “Waarom voelde ik dat allemaal niét? Ik werd bang, en verzweeg dat. Pas na maanden durfde ik Anne Marie te vertellen dat ik ‘er geen gevoel bij had’. Ik WIST wel dat deze fase uit mijn leven heel bijzonder was, maar ik VOELDE het niet. En zo ging dat een héle tijd door.”

Weer voelen

De zanger wachtte wel twee jaar en trok toen aan de bel: “toen ik Anne Marie zo’n twee jaar (!) later gelukzalig en schaterlachend met Kiki over de vloer zag rollen besefte ik weer: wat ik hier zie, heb ik nog nooit gevoeld. Dat was voor mij de trigger om aan de bel te trekken. Ik zocht hulp. Bij een geweldige psychologe ging ik een intensief en emotioneel traject in waarin ik heel veel geestelijke rommel heb moeten opruimen. En stukje bij beetje leerde ik weer te voelen.”

Blij met hulp

Simon geeft aan blij te zijn deze stap te hebben gezet: “Hulp zoeken is mijn beste beslissing ooit geweest! Tegenwoordig rol ik op zo’n zelfde manier met Kiki over de vloer”. Simon is nog steeds bezig met die zoektocht: “het is een moeilijke en fijne zoektocht in één”. Volgers van Simon vinden het een moedige actie. De reacties op zijn pagina stromen binnen: “wat fijn dat je er zo open over bent! en “wat onwijs dapper dat je dit verteld!”

Tweede kindje op komst

De vrouw van Simon, Anne Marie, is inmiddels weer in verwachting. Zij en Simon verwachten binnenkort hun tweede kindje. Simon schrijft hierover: “over een paar weekjes zal onze volgende baby op de wereld komen. Eens kijken hoe ik alles dit keer ga beleven!”

Bron en Beeld: instagram Simon Keizer.

Delen

Meer over Simon Keizer

Simon Keizer roept vragen op met mysterieus bericht
Simon Keizer roept vragen op met mysterieus bericht
WOW: Simon Keizer zingt Engels duet met 2-jarige zoon en de video gaat he-le-maal viral
WOW: Simon Keizer zingt Engels duet met 2-jarige zoon en de video gaat he-le-maal viral
Lees alle artikelen over Simon Keizer