100%NL Magazine Quinty Trustfull
Delen

Quinty Trustfull showt sixpack en fans zijn jaloers!

Dat Quinty Trustfull (47) aan het genieten is van haar vakantie is zeker! De afgelopen weken heeft ze al een aantal jaloersmakende foto’s gedeeld op haar Instagram, maar haar volgers zijn vooral lyrisch over de laatste post.

Quinty deelt namelijk een foto waarop ze poseert naast het zwembad. Wat ons en ook de rest van haar volgers opvalt is het afgetrainde lichaam van de presentatrice! Even een greep uit de reacties: “Jaloers op die prachtige buik!” en een ander zegt “Doe mij zo’n lijf”.

Quinty verblijft deze zomer in het Amerikaanse Atlanta met haar gezin. Haar man traint samen met Frank de Boer de Amerikaanse voetbalclub Atlanta United. “Toen het aanbod van Atlanta kwam, wisten we het direct. Die mannen wilden heel graag en ik zag mezelf ook al daar wonen”, vertelde ze aan Story. “Zeker omdat ik nu nog maar een uur vliegen van mijn zoon Kayne (21) woon. Hij studeert sinds vorig jaar september in Miami en ik kan hem dus vaak zien. Voor onze dochter Moïse (23) geldt dat ze nu een leuk logeeradres heeft in Amerika. Zij is hier druk met haar carrière en ik ben natuurlijk vaak genoeg in Nederland om Koffietijd te presenteren. Dus we hoeven elkaar niet lang te missen.”

Bron: Instagram, Story | Beeld: Instagram

Delen