100%NL Magazine Perfecte plaatje
Zie ook:
Delen

Slecht nieuws voor kijkers van Het Perfecte Plaatje op Reis

Trouwe kijkers van het programma zitten al dagen te wachten op de finale, maar helaas hebben de programmamakers niet zo goed nieuws.

Het Perfecte Plaatje op Reis

In Het Perfecte Plaatje op reis gaan tien bekende Nederlanders met een passie voor fotografie de strijd met elkaar aan voor de beste foto! Elke aflevering richten zij zich op twee verschillende specialisaties, waar de meest uiteenlopende aspecten van het fotografievak aan bod komen. De foto’s worden iedere aflevering door een vakjury beoordeeld. Dit jaar vlogen zij met z’n allen naar Thailand. Kaj Gorgels en Fresia hebben het dit jaar tot de finale geschopt.

Slecht nieuws

Wat niemand is ontgaan, is dat Nederland morgen in de halve finale van het EK tegen Engeland speelt. Deze wedstrijd begint om 21:00 en precies rond die tijd zou de finale van Het Perfecte Plaatje op Reis ook uitgezonden worden. Slecht nieuws voor de trouwe kijkers die zenuwachtig waren voor deze finale, want de aflevering wordt verplaatst. Gelukkig hoeven fans van het programma niet lang te wachten, want de finale wordt vrijdag uitgezonden. Spannend…

 

Bron en Beeld:

Delen