100%NL Magazine ANP André van Duin
Zie ook:
Delen

VIDEO: Smoorverliefde André van Duin en Fernando vertellen over kerstplannen

Een smoorverliefde André van Duin en Fernando vertellen over hun aanstaande kerstplannen.

André van Duin

André van Duin kennen we allemaal als de vriendelijke, goedgehumeurde komiek van Nederland, die naast zijn hilarische grappen ook nog eens goed kan zingen. Naast muziekmaken, is André door de jaren heen veel op televisie geweest. Hij heeft veel verschillende programma’s gepresenteerd en is vaak bij programma’s aan tafel geschoven. Ook heeft hij onwijs veel op het podium in het theater gestaan. Een variërende en glansrijke carrière, die nog niet voorbij is.

Liefde

In 2020 kwam Martin Elferink te overlijden toen hij nog maar 55 jaar oud was. HIj stierf na een kort ziekbed. Heel Nederland leefde met André mee toen zijn geliefde man kwam te overlijden. Een paar maanden daarna maakte André bekend opnieuw verliefd te zijn, dit keer op de danser Fernando Ryes die hij al voor een lange tijd kende.

Het gaat zo goed tussen André en Fernando dat de wee het ook al over trouwen hebben gehad! André’s management liet hierover weten aan RTL Boulevard:  ‘Er is geen aanzoek, geen datum en er is ook geen gastenlijst. Maar er zijn wel plannen. Deze zijn echter nog niet concreet’.

Kerstplannen

Voor de cameras van RTL Boulevard delen een smoorverliefde André en Fernando hun aanstaande plannen voor de feestdagen.

André laat weten: ‘Heel gezellig. We gaan dit jaar alles buiten de deur doen. We zijn niet thuis eigenlijk.’ Fernando: ‘We zijn er niet. We gaan naar vrienden en kennissen. En naar Duitsland.’

Wat leuk om André en Fernando zo gelukkig te zien en te zien stralen!

Beeld: ANP Foto, Bron: RTL Boulevard

Delen

Meer over André van Duin

LEZEN: Huwelijk André van Duin en Fernando afgeblazen
LEZEN: Huwelijk André van Duin en Fernando afgeblazen
André van Duin vertelt openhartig over bestraling kortgeleden
André van Duin vertelt openhartig over bestraling kortgeleden
Lees alle artikelen over André van Duin