Je kunt vanaf vandaag sparen voor de langste EK vlag van Nederland!
Delen

Je kunt vanaf vandaag sparen voor de langste EK vlag van Nederland!

Op 11 juni 2021 gaat het Europees Kampioenschap voetbal van start en daar horen natuurlijk Hup Holland vlaggen bij! Laat Hoogvliet nu met een superleuke spaaractie komen waarbij je kunt sparen voor de langste EK vlag van Nederland met de hele buurt! Daarnaast kun je kans maken op te gekke prijzen zoals 1 minuut gratis winkelen. Spaar jij al mee?

Hup Holland Vlag

Hoogvliet start vandaag met een te gekke spaaractie met daaraan gekoppeld een winactie. Je spaart voor een anderhalve meter grote Hup Holland vlag. Bij iedere € 10 aan boodschappen en bij geselecteerde aanbiedingen ontvang je één of meerdere zegels. Met twintig zegels is de spaarkaart vol en ontvang je een gratis vlag. Wat zo leuk is aan de spaaractie, is dat er óók nog een winactie aan verbonden is. Je kunt de vlaggen namelijk aan elkaar klikken en op deze manier sparen voor één superlange vlag. Spaar samen met vrienden, familie, buren, collega’s voor de langste vlag van Nederland! Je kunt tot 22 juni sparen voor zegels.

1 minuut gratis winkelen

Via Instagram kun je meedoen met de EK winactie. Hoogvliet daagt je uit om met de hele straat, familie, sportclub, werkvloer of vriendenkring de langste vlag van Nederland te maken, en er vervolgens een foto van te plaatsen op Instagram met de hashtag #delangstevlag. Alleen zo kun je kans maken op geweldige prijzen! Je kunt kans maken op 1 minuut gratis winkelen, maar ook op Hup Holland snackpaketten en EK-voetballen mét doeltjes om met de hele buurt te voetballen.

Hoogvliet Supermarkten

Vooral nu snakken we allemaal massaal naar saamhorigheid en verbintenis. Hoogvliet Supermarkten slaat met deze actie dan ook de spijker op z’n kop. Met deze leuke vlaggen kunnen we namelijk op een verantwoorde en leuke manier het EK vieren en versieren we alle straten van Nederland! Dat Hoogvliet Supermarkten goed bezig is, blijkt ook maar weer uit een recente nominatie. De supermarkt is namelijk genomineerd voor de titel Klantvriendelijkste Supermarkt van Nederland. Wil je meer weten of de spaaractie, winactie of de supermarkt zelf? Bezoek de website van Hoogvliet.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Hoogvliet Supermarkten.

Delen