100%NL Magazine Maxime meiland babybuik
Zie ook:
Delen

Bijzonder en spannend moment voor Maxime en Claire!

Het is vandaag een prachtige dag mét een spannend moment voor Maxime en haar dochtertje Claire.

Maxime Meiland

Samen met haar twee prachtige dochters en leuke verloofde Leroy heeft Maxime het goed voor elkaar en vormen ze een fijn gezin. Met z’n viertjes wonen ze in een statig herenhuis in Noordwijk, is Leroy druk aan het werk als cameraman en houdt Maxime alle ballen hoog in het huishouden én met haar eigen kledinglijn. Never a dull moment in huize Meiland.

Na al dat drukke werk is het natuurlijk ook af en toe tijd voor wat ontspanning, gelukkig weten Leroy en Maxime daar wel goed raad mee. Zo waren ze de afgelopen dagen er eventjes tussenuit met z’n viertjes. Claire en Vivé genoten met volle teugen van de quality time. Maxime is natuurlijk apetrots op haar meiden en deelde dan ook te leuke vakantiebeelden op haar social media.

Spannende dag voor Maxime en Claire!

Op deze stralende donderdag staat er iets bijzonders te gebeuren voor de kleine Claire, want vandaag heeft ze haar eerste schoolreisje. Op Instagram deelt Maxime beelden, daarbij schrijft ze: ‘Onze Claire gaat voor het eerst op schoolreis.’

Alle moeders zullen wel herkennen dat dat een hele speciale gebeurtenis is, dat je kleintje voor het eerst in die grote bus mee gaat op schoolreisje. Wij hopen dat Claire een fantastische dag heeft vandaag.

Bron en Beeld: Instagram Maxime Meiland

Delen

Meer over Maxime Meiland

PRACHTIG: Maxime Meiland overspoeld met reacties na delen van selfie met dochter
PRACHTIG: Maxime Meiland overspoeld met reacties na delen van selfie met dochter
Maxime Meiland overladen met complimentjes na het delen van vakantiefoto in kort jurkje
Maxime Meiland overladen met complimentjes na het delen van vakantiefoto in kort jurkje
Lees alle artikelen over Maxime Meiland